Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов публикува открито писмо

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов публикува открито писмо
Коментари Харесай

Слави Трифонов с открито писмо до Петков, Борисов, Пеевски и Иванов

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов разгласява намерено писмо във Facebook, ориентирано към Кирил Петков, Бойко Борисов, Делян Пеевски и Христо Иванов.

Ето го и цялостният текст:

Уважаеми господа,

С решението си за предоставяне на зелена светлина на Северна Македония, вие ясно положихте основите на една нова Евроатлантическа коалиция в България, освен това безапелационно подкрепена от Франция.

Уважаеми господа,

предстоят значими решения, свързани с ръководството на България. Президентът след няколко дни ще връчи мандат на групировката спечелила изборите - „ Продължаваме промяната ". Това е прелестна опция да реализирате новосформираната коалиция. Ще имате голямо болшинство. „ Продължаваме промяната ", „ ГЕРБ-СДС ", „ Движение за права и свободи " и „ Демократична България ", общо ще разполагате с 176 депутати. Логично към тях може да прибавите и шестимата отделили се депутати от " ИТН ". Така ще имате 182 депутати, което е доста повече от конституционно болшинство. Това ще ви направи спокойни за взимането на всевъзможни решения. Може да извършите правосъдна промяна, може да продължите изнасянето на оръжия за Украйна през трети страни, може умерено да измененията и законите, с цел да се усвоят милиардите по Плана за възобновяване, може да приемете и нужните антикризисни ограничения и да извършите дълго чаканите промени. Като сегашни и бъдещи членове на едни и същи европейски политически фамилии, умерено може да реализирате всички евроатлантически цели, част от които изброих нагоре.

Г-н Петков, господин Борисов, господин Пеевски и господин Иванов, откакто дадохте зелена светлина за Северна Македония, дайте зелена светлина и за България. Постъпете умно и държавнически, по този начин както постъпихте през днешния ден.
Ако се има вяра на социологическите изследвания, България няма потребност от нови избори и вие имате опцията да реализирате едно мощно ръководство, с което да изведете страната от политическата рецесия, енергийната рецесия и инфлацията.

Бъдете първо българи и държавници, а чак по-късно политически съперници.

Желая Ви триумф!

Слави Трифонов

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР