Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов предложи Николай Василев

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов предложи Николай Василев
Коментари Харесай

Антония Първанова от НДСВ проговори за професионалиста Николай Василев

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов предложи Николай Василев за министър-председател.

Николай Василев е бил член на две държавни управления на България. В интервала 2001-2003 година е вицепремиер и министър на стопанската система, от 2003-2005 година е вицепремиер и министър на превоза и известията, от 2005 година до 2009 година - министър на държавната администрация и административната промяна. Бил е част от Национална движение „Симеон Втори". Говори 7 езика. На 51 години.

За предлагането на Трифонов проговори някогашният ръководител на Национална движение „Симеон Втори" и някогашен съпартиец на Василев Антония Първанова.

" Кандидатурата на Николай Василев е радикално противоположна на профила на предходния постоянен министър председател ", съобщи Първанова пред Българска национална телевизия.

" Той е просветен, заемал е високи позиции, има съществени интернационалните връзки, с новаторско мислене и положителни качества като посланик и управленец ", разяснява някогашната шефка на Национална движение „Симеон Втори".

Тя посочи, че това, което сме очаквали да имаме като министър председател, това е човек, който да е отворен към младежите.

" Трябват хора, които да трансфорат концепциите в политики и да ни нареждат на интернационалната сцена ", счита Първанова.

" Всички ние с голям интерес следим дали в обществото ни ще възцари правдивост ", заяви някогашният съпартиец на Николай Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР