Лидерът на “Има такъв народ Слави Трифонов няма да е

...
Лидерът на “Има такъв народ Слави Трифонов няма да е
Коментари Харесай

Слави Трифонов отстъпи парламентарното ръководство на ИТН на Тошко Йорданов

Лидерът на “Има подобен народ ” Слави Трифонов няма да е отпред на парламентарната група на партията. Няма да е и в нейното управление. Мястото заема заместникът му Тошко Йорданов.
“Демократична България ”, която като групировка се води от трима съпредседатели, в Народното събрание ще има един ръководител на депутатите – Христо Иванов.
Коалицията “Изправи се! Мутри вън ” ще е отпред с Мая Манолова.
С нов ръководител на депутатите е и ГЕРБ – Десислава Атанасова, както стана ясно през вчерашния ден от изказване във фейсбук на Бойко Борисов, а през днешния ден това стана публично. А, както е известно, Борисов отхвърли да е народен представител изобщо.
Без изненади в Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи – водачите на партиите Корнелия Нинова и Мустафа Карадайъ ще са отпред и на парламентарните си групи.
Шестте парламентарни групи в новото Народно заседание избраха през днешния ден управленията си. Така при ГЕРБ-СДС до Атанасова застават Александър Ненков, Румен Христов (СДС) и Тома Биков, а Евгения Алексиева ще е секретар.
Трима заместници на Тошко Йорданов ще има в ПГ на “Има подобен народ ” – Виктория Василева (главен секретар на партията) и сценаристите Ивайло Вълчев и Филип Станев. Секретар ще е Иво Атанасов.
 Тошко Йорданов употребява абревиатурата ПКП за Караянчева Тошко Йорданов употребява абревиатурата ПКП за Караянчева
Ива Митева Рупчева е претендентът на " ИТН " за ръководител на Народното събрание. Номинацията ѝ беше оповестена от зам.-председат...
В левицата отпред ще са Георги Свиленски, Крум Зарков, Христо Проданов, Иван Иванов, Христо Зафиров и Кристиан Вигенин. Секретари ще са Ирена Анастасова и Филип Попов.
В Движение за права и свободи – Йордан Цонев, Хамид Хамид и Халил Летифов. Секретар на групата ще е Адлен Шевкед.
В “Демократична България ” до Христо Иванов застават Цецка Бачкова, Надежда Йорданова и Владислав Панев – т.е. по един заместител от ДСБ, “Да, България ” и “Зелено придвижване ”, които съставляват обединението.
“Изправи се! Мутри вън! ” ще имат един зам.-председател на групата – Николай Хаджигенов. И двама секретари – Драгомир Ошавков и Станчо Ставрев.
Източник:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР