Лидерът на Има такъв народ - Слави Трифонов, най-сетне свали

...
Лидерът на Има такъв народ - Слави Трифонов, най-сетне свали
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Предлагаме гросмайсторката Антоанета Стефанова за премиер, но тя ще върне мандата на секундата

Лидерът на ИТН - Слави Трифонов, най-накрая смъкна картите и разкри какво ще предпиеме групировката му. Той бе безапелационен, че предоставеният им мандат ще бъде върнат от Антоанета Стефанова, която е номинирана за министър председател. Причините, които акцентира Слави са следните:

За наша наслада има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето да вземем за пример, имаме двама международни първенци по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните първенци по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, вършат се филми и имената им са изписани със златни букви в международната история. И ние имаме двама.

Нашето предложение за министър-председател е международният първенец по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо обучение и приказва пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас.

Разбира се, Антоанета Стефанова незабавно ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото “Има подобен народ ” няма нужния брой депутати или сътрудници, с цел да сформира държавно управление. Стабилно държавно управление. Предлаганата поддръжка е от политически субекти, които са нездравословни, алчни и потвърдено компрометирани. И това тяхното не е поддръжка, а взаимозависимост.

Така че Антоанета Стефанова ще одобри мандата с почитание и незабавно ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават опция да създадем по-добър избор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР