Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов избра Пловдив за

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов избра Пловдив за
Коментари Харесай

Студенти разпитват Слави Трифонов в Пловдив

Лидерът на ИТН Слави Трифонов избра Пловдив за първата си предизборна среща. Тя ще е със студенти в зала С.И.Л.А., като младежите ще би трябвало да покажат годна студентска брошура, с цел да бъдат позволени вътре.

Срещата би трябвало да стартира в 17 часа и ще се излъчва във фейсбук страницата на шоумена и по неговата телевизия " Седем-осми тв ".

Това ще бъде първата обществена поява на Трифонов откакто се пребори с коронавирусна зараза. Заради боледуването той въобще не се появи в предходния парламент.

По информация на " Марица " поканата към Трифонов е отправена от студенти в Университета по хранителни технологии. Желание да зададат въпроси обаче имат и представители на други вузове.

" Имахме поръчка да подготвим 300 места, само че ние сме приготвили 500. Вътре няма да бъдат допускани искащи след началото на срещата ", изясни пред " Марица " шефът на зала С.И.Л.А Симеон Илиев.



Отвън имаше опашка още от 16 часа. Гардове на частната охранителна компания, която дава отговор за реда и сигурността в комплекса, ще пазят събитието. В залата не се позволяват хора с бутилки с вода, а влизащите се ревизират и с детектор откакто покажат заверени студентски книжки. На място има и полиция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР