Лидерът на Има такъв народ поиска незабавно нашенците да могат

...
Лидерът на Има такъв народ поиска незабавно нашенците да могат
Коментари Харесай

Слави удари по масата: Северна Македония в ЕС, ако се случат тези 2 неща с българите и България

Лидерът на " ИТН " изиска неотложно нашенците да могат да пътуват без визи до Съединени американски щати и страната ни да бъде призната в Шенген веднага " След като американците толкоз доста желаят Северна Македония в Европейския съюз, дано жителите на България, както жителите на множеството страни в Европейския съюз, да нямат потребност от визи, с цел да отидат в Америка. Тоест ние сме пълновръстен член на Европейски Съюз и българските жители, защото са европейци, нямат потребност от визи, с цел да отидат в Америка.
И второ, още веднъж, защото сме пълновръстен член на Европейския съюз, България незабавно би трябвало да стане член на шенгенското пространство.

Аман от очакване, чакални и сякаш сме европейци, но сме по-малко европейци от същинските европейци. Така че - без визи за Америка и членове на Шенген незабавно ".

Това написа във Facebook водачът на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов. Ето целия му пост: " Темата за Македония, извинете - тематиката за Северна Македония, е значима за всички българи. Защото е част от националната ни история и най-важното - тъй като над 200 хиляди български воини са умрели за свободата и обединяването на тази земя.

Тъй като и аз съм българин и е значимо за мен, ще споделя моето мнение.

Ходил съм веднъж в Македония.

В Скопие, против българското посолство, имаше огромен надпис, написан със спрей. Надписът гласеше: “Бугари, мрете! ”

Стоях против този надпис половин час. Гледах го и си мислех – за какво, бе хора, какво сме ви създали, с цел да изпитвате такава ненавист?

По чисто исторически и прочувствени аргументи не би трябвало ли да е противоположното? Нали стотици хиляди от вас имат български паспорти?

За да вземете български паспорт, би трябвало да докажете българските си корени. Значи, вие, дето имате български паспорти в Македония, извинете - в Северна Македония, желаете самите вие да сте мъртви. Защото сте българи. По паспорт. И по ваше предпочитание.

В учебниците ви по история написа, че българите са фашисти. Значи, самите вие сте фашисти.

Разбира се, доста мога да приказвам по този въпрос, все с такива обстоятелства, само че в този момент времето сякаш е друго.

На 10 януари ще има Консултативен съвет при президента, тематиката е Македония, извинете - Северна Македония, тъй като македонците желаят да стават членове на Европейския съюз, а България ги блокира и всички ни натискат да ги пуснем. Въпреки всички обстоятелства, които ви изложих нагоре.

И по какъв начин да постъпим в този момент, уважаеми българи, които не се срамувате да се наречете българи и носите понятието “българин ” с горделивост и достолепие в душата си?

Ще ви кажа какво мисля аз. След като американците толкоз доста желаят Северна Македония в Европейския съюз, дано жителите на България, както жителите на множеството страни в Европейския съюз, да нямат потребност от визи, с цел да отидат в Америка.

Тоест ние сме пълновръстен член на Европейски Съюз и българските жители, защото са европейци, нямат потребност от визи, с цел да отидат в Америка.

И второ, още веднъж, защото сме пълновръстен член на Европейския съюз, България незабавно би трябвало да стане член на шенгенското пространство.

Аман от очакване, чакални и сякаш сме европейци, но сме по-малко европейци от същинските европейци. Така че - без визи за Америка и членове на Шенген незабавно.

След като Съединени американски щати и Европейският съюз желаят от нас да бъдем лоялни сътрудници - добре, само че лоялността е в две направления. Ние ще бъдем лоялни към тях, само че дано и те да бъдат лоялни към нас. Така е почтено. И по този начин е редно.

При тези условия и в случай че македонците, извинете - северномакедонците, изпълнят нашите условия, подписани в Договора за другарство, добросъседство и съдействие сред България и Северна Македония, можем да стартираме преговорния развой за допускане на Северна Македония в Европейския съюз.

Така мисля аз, Станислав Тодоров Трифонов, жител на България. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР