Лидерът на Има такъв народ (ИТН) Слави Трифонов най-накрая реши

...
Лидерът на Има такъв народ (ИТН) Слави Трифонов най-накрая реши
Коментари Харесай

Слави проговори, призна защо е направил ИТН и ще става ли премиер

Лидерът на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов най-сетне реши да приказва за политическата конюнктура в страната, идващите изключителни парламентарни избори, протичащото се в партията му и Народното събрание (НС). За първи път той не употребява фейсбук профила си за това, а гостува в предаването " Политически НЕкоректно " по Българска национална телевизия.

Защо се покриха Има Такъв Народ и Слави с загадъчност

" Тайнственост ми звучи все едно става дума за нещо обвързвано с литература, картини и така нататък Няма загадъчност, има разумно държание – откакто медиите са такива, то за какво би трябвало да се дават изявленията.

Човек дава изявление, когато има какво да каже. Аз в продължение на доста години съм приказвал доста. Самият аз съм правил доста изявленията ", съобщи Трифонов в отговор на това за какво разяснява нещата единствено от фейсбук профила си.

" Ето ти образец за какво сме на 112-то място по независимост по словото. Този, който отиде в Комисията на Манолова – цялата интернет е взривен, а националните медии се вършат, че го няма. Това, което сподели той звучи ли като за една естествена страна. Как е допустимо това? ", сподели още той.

" Какво стратегическо има в това, което вършим? Какво стратегическо има в морала, в свободата на словото?

Начинът на изложение към този момент е интернет, тъй като там си изцяло свободен. Това е избор! Ако някой не го е схванал това, то… “, оправда се Трифонов.

Изборите
„ Ще видиш какво ще се случи. След като изборът е в мен и в моите сътрудници, резултатът ще бъде подобен – повече от явен.

Какво е това условно наклонение " в случай че спечелим изборите "? Не мога да давам отговор " в случай че " … " когато-тогава " – по този начин Трифонов отговори на въпрос дали ще е министър-председател, в случай че партията му завоюва изключителните избори

" Тръгнах да върша партията, тъй като отхвърлиха да признаят референдума, а не тъй като ми се става политик. Не съм мислил да ставам народен представител. Трябваше да реша - и аз взех решение.

В разследване на този ход - не може да отречеш, че в този момент обстановката е доста друга. Трябва да бъде изтрито и изчегъртано това, което направи ГЕРБ. Независимо по кое време, само че това нещо ще се махне ", закани се Трифонов.

Коалиции
Лидерът на Има Такъв Народ бе запитан и с кои партии ще се коалира след предварителните парламентарни избори: „ Зависимост от това, което реши суверенът. Това ще стане ясно след 11 юли. Не желая да тичам от никакви въпроси, само че не се знае дали народът ще реши същото “.

" Българска социалистическа партия е била най-слабата и беззъба съпротива, която е съществувала. Нинова споделя, че няма да си подава оставката за загубата на изборите на партията ѝ - това видиш ли нея не я касае, а ги касае хората към нея

Българска социалистическа партия е част от цялото това статукво. Доказателство за това е когато оня ден дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи взеха решение да бойкотират Народното събрание, тъй като по този начин им отърва ", по този начин Трифонов отвърна на въпрос за какво не одобриха поддръжка от Българска социалистическа партия.

Какво е Има Такъв Народ
Водещият попита водачът на Има Такъв Народ каква е ориентацията на " ИТН " и ето какво сподели той: " Това ляво-дясно от дълго време се е размило. Съвременният свят в напълно друг в този момент - по този начин е съгласно мен. Ако би трябвало да определим държанието на Има Такъв Народ е да го назовем практично. Но практично в ползите на суверена.

Не е ляво, не е дясно, не е център - тези понятия са овехтели. Но другояче от една гледна точна аз съм десен! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР