Лидерът на Има такъв народ“ /ИТН/ Слави Трифонов да каже

...
Лидерът на Има такъв народ“ /ИТН/ Слави Трифонов да каже
Коментари Харесай

Радостин Василев: Трифонов да обясни какви съобщения изпраща на ДПС

Лидерът на „ ИТН “ /ИТН/ Слави Трифонов да каже какви известия изпраща на Движение за права и свободи – това прикани самостоятелният народен представител Радостин Василев от парламентарната естрада.

„ Господин ръководител, в случай че ми позволите, ще Ви поправям, тъй като латинското „ bis in idem “ значи, че никой не може да бъде наказван два пъти за едно и също нарушаване или закононарушение. Вероятно да променяме правилника на дневния ред или административно нарушаване съгласно вас или съставлява някакво закононарушение, което не е напълно надалеч от истината, тъй като като виждам по какъв начин се гласоподава този устав и изобщо по какъв начин минават измененията – това си е закононарушение по отношение на българския народ. Ще Ви помоля да вземете тази моя промяна, даже и тълкуването на „ bis in idem “ не може да отговори на това, което казвате, че два пъти не може да бъде гласувана една и съща точка. По метода на водена преди към час господин Карадайъ направи една процедура за допуск на господин Слави Трифонов и тъй като мина сред капките, желая да Ви помоля, тук съм взел телефона на господин Слави Трифонов, ще Ви го дам – да му се обадите и да го поканите на това съвещание “ , съобщи той и добави:

„ Вие да го потърсите – да пристигна и да каже какви известия изпраща на Движение за права и свободи, на кого ги изпраща и какво наличие имат те, тъй като за българското общество не е загадка, че „ ИТН “ са известни от край време, че са дребното Движение за права и свободи – нещо доста непоносимо. Миналият път бяха сменени от другото малко Движение за права и свободи на Стефан Янев – „ Български напредък “, само че в този момент се върнаха и господин Трифонов да изясни какво и на кого праща, тъй като Карадайъ го помолихме, само че той ми сподели, че те си знаели и няма да ми каже. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР