Лидерът на ГЕРБ се обърна към своите: Това ви е

...
Лидерът на ГЕРБ се обърна към своите: Това ви е
Коментари Харесай

Борисов: Толкова са самонадеяни. Добре че ги свалиха, още 2 месеца и нямаше да има храна зимата

Лидерът на ГЕРБ се обърна към своите: „ Това ви е най-лесната акция “

„ За България да се приказва за безценен ток е закононарушение. Ние сме голям производител на ел сила, по какъв начин може да създадат инфлация в храните от тока? И за хляба, и за олиото, и за производството. Това не е немарливост, това не е неведение, това е направено с предумисъл в интерес на избрани кръгове. Всичко лети надолу – нагоре бяха единствено дългът и инфлацията “.

Това съобщи по време на посещаване в Поморие водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Това ви е най-лесната акция “, обърна се той към своите. „ Ако народът знае действително какво са предизвикали, в случай че знаят какъв брой са разрушили страната. Оправянето ще е дълъг развой, да се върнем на старите равнища преди да вървим напред. Хората споделят: би трябвало да оправите всичко, само че не знаят какъв брой е разрушено “, сподели той.

Той изрази неразбиране, че има висока инфлация у нас тъкмо при храните, като се вземе поради, че България е огромен производител на всевъзможни хранителни артикули, плодове и зеленчуци.

„ В Украйна имат единствено агресора Путин, а ние имаме двама – Кирил и Асен. Нормално е там да е по-ниска инфлацията “, съобщи Борисов.

По думите му на конгреса на ХДС в Хановер, евролидери му споделили: „ Бойко, вие бяхте отличниците на Европа с най-ниския дълг. Толкова богати ли са българите, че 2 години няма „ План за възобновяване “.

Официалната инфлация у нас е два пъти по-висока от Европа, акцентира той.

„ И като ги чувам – толкоз самонадеяни, споделят „ не ни стигна времето “. То добре че ви смъкнаха. Още 2 месеца и нямаше да има храна зимата. Реалният живот всеки ден ги опровергава и удостоверява това, което сме споделили “, съобщи Борисов.

Той беседва с украинци в Поморие.

„ Войната би трябвало да спре, не е обикновено в 21 век да слушаме за офанзиви и контраофанзиви “, разяснява водачът на ГЕРБ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР