Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов заяви, че партията ще предложи

...
Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов заяви, че партията ще предложи
Коментари Харесай

ГЕРБ ще предложи Рая Назарян за председател на 50-ия парламент ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов съобщи, че партията ще предложи Рая Назарян за ръководител на Народното събрание. 

Борисов акцентира, че не получават споделена отговорност. " Група партии, които се чудят по какъв начин да си спасят затихващите функционалности, желаят на гърба на страната и на ГЕРБ да се упражняват. Изобщо не желаят да схванат, че изборите демонстрираха ясно какво желаят българите - необятна съдружна форма ". 

Най-стабилното евроатлантическо мнозинство е сред първите три партии, съгласно него. " Както беше и до момента така наречен сглобка. Днес разбираме, че уплашени и обезверени от резултатите си доста сътрудници желаят да има ръководство и ГЕРБ да понесе цялата отговорност за тяхното безучастие и безпорядък. Ако страната беше в положително положение, щяха да се избият кой да ръководи ", уточни той. 

" Дори от една среща сред нас и сътрудниците от Движение за права и свободи, с които дружно с ПП-ДБ една година носихме споделена отговорност и се подписвахме дружно под всички документи, се пробват да изкарат нещо, което в действителност Движение за права и свободи даже не желаеха - присъединяване в изпълнителна власт ", съобщи водачът на ГЕРБ-СДС, представен от Нова.

" Вместо това получаваме популистки претенции, само че желаят държавно управление, с цел да понесем единствено и само ние отговорност. ПП-ДБ даже не желаят да ни се реваншират ", уточни още той.



Борисов насочи рецензии към  " Продължаваме Промяната - Демократична България ". " В Брюксел нашите фамилии са дружно и договарят. Но нищо от това не се зачита. От някаква гора споделят, че би трябвало да има реванш. Сега трябваше да се реванширате. Но ние няма да ви доставим удоволствието да действате на наш тил. Няма да ви не помни билбордовете, няма да позволи да оживеят ", сподели още той.

Лидерът на ГЕРБ-СДС допълни, че с цел да има споделена отговорност се е отказал от поста на министър-председател. " Истинският реванш щеше да бъде в случай че аз стана министър председател ".

Бойко Борисов благодари на партиите, които са дали отговор на покана и са отишли на договарянията сред партиите. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР