Лидерът на ГЕРБ призова партийците да си мерят думитеГотови сме

...
Лидерът на ГЕРБ призова партийците да си мерят думитеГотови сме
Коментари Харесай

Борисов: Ще бъдем изправени срещу парите на олигархията

Лидерът на ГЕРБ прикани партийците да си мерят думите
Готови сме да преминем към еврото към края на месеца

Пожела триумф на служебното държавно управление

Предстоят ни два тежки месеца. Ще бъдем изправени против доста, доста пари. Това са парите на олигархията, предизвести актива на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов по време на Националното заседание през днешния ден.

Той прикани членовете на ГЕРБ да си мерят думите. “Царят на времето споделяше: “Бъдете господари на мълчанието. Нека ние бъдем господари на изразите. Една дума “изчегъртване” по какъв начин се забива в съзнанието и възпалява цялата партия.”

Борисов пожела триумф на служебното държавно управление, само че уточни, че то няма да е отговорно за нищо, тъй като директно ще се управлява от президента Радев.

“Не е добре да сме в обстановка на последна неприязън, Господ е споделил: “Обичай врага си.” Не харчете сила по тях”, сподели Борисов и добави, че е нужна цялостна готовност, доброжелателно, само че твърдо, с цел да се отбрани евроатлантическите си позиции.

“Към края на месеца сме подготвени да минем на евро”, увери Борисов и добави: “Ананиев взе участие интензивно и в края на месеца сме подготвени дружно с Хърватия да влезем и да преминем на евро. Ще бъде неточност, в случай че понижи идващото държавно управление темпа и Хърватия продължи сама.”

Борисов реагира и на упрека на Слави Трифонов. “Колегата Трифонов през вчерашния ден се заял с мен, че съм споделил, че изборите костват 150 млн. лева Да, те може да костват 130 или 140 млн. лева, само че при всички случаи са над 100 млн. Целта на тези избори не е да се направи парламент, да смени един закон, а да сформира управление”, сподели още водачът на ГЕРБ в заключителната си тирада.

Доказателство, че партията е дясна
Дончев и Митов, новите зам.-председатели на ГЕРБ


Томислав Дончев и Даниел Митов са новите заместници на Бойко Борисов в ГЕРБ. “Защо тях, за какво не други? Със сигурност има още доста почтени хора”, сподели Борисов. Той стимулира предлагането си по следния метод: “С този избор ясно ГЕРБ взема мястото си в център-дясно като евроатлантическа партия. Това е доста значимо сега. Нашите сътрудници доста деликатно гледат и слушат. Европа работи на правилото на огромните политически фамилии. Искам да дам доста явен знак накъде върви ГЕРБ, на кои хора ние желаеме да приличаме, на кои страни желаеме да приличаме и към какво се стремим.”

“Приказките, че нямало дясно и ляво можем да ги забравим. Това са политически лакърдии, които ги приказват хора, които нищо не схващат от политика и в този момент стъпват”, акцентира Митов.

“Политиката не е викове. Оттук нататък задачата на ГЕРБ е да бъдем по-добри от себе си”, сподели Томислав Дончев.

Борисов акцентира, че причина за промяната на досегашните му партийни заместници - Йорданка Фандъкова и Димитър Николов са многото им задължения като кметове на София и Бургас. “Фандъкова и Николов остават от най-уважаваните, най-заслужилите, уповавам се да не прочета заглавие, че е свалено доверието от тях - тъкмо противоположното - обичаме ги, почитаме ги, само че партийната работа изисква всекидневно наличие на събрания, да изслушаш хората, по няколко часа”.

Критика към Радев поради Русия
Държавният глава скрил, че подписал декларация против Москва


Критика към президента Румен Радев по време на форума на ГЕРБ насочи Даниел Митов. Той разяснява срещата на страните от формат B9 в Букурещ в понеделник.

“На нея е взел участие Румен Радев. Искам да стане ясно, че българският президент освен е скрил декларацията, а се пробва да играе мошеническа игра на “тука има, тука няма” с геополитическата позиция на страната ни”, съобщи Митов. Той добави, че президентът е подписал декларация, осъждаща съветски дейности, саботажи на територията на страни на НАТО, само че е скрил това от българските жители.

Нищо необичайно, двуличието е в основата на тези хора, те се пробват нещо, което не могат - по едно и също време флирт с Русия, в това време, когато президентът Байдън приказва на тази среща, не можеш да вдигнеш пестник и да кажеш, че си срещу, разяснява в отговор Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР