Лидерът на ГЕРБ отново е на обиколка из страната -

...
Лидерът на ГЕРБ отново е на обиколка из страната -
Коментари Харесай

Борисов: След като пандемията отиде на върха, затваряш. Това са слаби хора!

 Лидерът на ГЕРБ още веднъж е на обиколка из страната - този път в селата в община Хаджидимово и по особено към село Блатска, където преди време се бе скъсала дигата, а в този момент ремонтът на моста над реката е приключен.

Борисов бе съпроводен от кмета на Хаджидимово Людмил Терзиев. След това водачът на ГЕРБ се отби в самото Хаджидимово, където се срещна със симпатизанти и бе посрещнат с питка. Там той ревизира по какъв начин е бил построен физкултурния салон към локалното учебно заведение, за което кабинетът на ГЕРБ отпуснал пари. Борисов прикани пред учителите жителите да се имунизират, тъй като това е спасението от пандемията. " Като се мине над 70 %, към този момент ще е друго ", сподели Борисов. И добави: " Ваксинираме, имунизираме. И работа ".

Той получи за подарък икона и се пошегува, че не трябва да става като президентския консултант Пламен Узунов с торбичките.  " За първи път министър на обучение стана учен по време на министерстването си в подупечно заведение. Можеше да изчака. И  Краси Вълчев едни професор да стане. Тях не ги е позор ", сподели Борисов и добави: " Ето Янаки Стоилов го пратиха в Конституционен съд, с цел да може да си взимат решения в тяхна изгода и да не може да се случва както с решението от оня ден ".

Лидерът на ГЕРБ поздрави хората за новия салон и улици, както и моста над река Места. " Това, което съм поел като ангажимент, съм го осъществим ", сподели той. Поздрави и просветителния министър Денков, че е съумял да стане учен в Българска академия на науките. " Продължават да си назначават хора без значение, че има 2 седмици до изборите ", възмути се Борисов.

" Чувството за виновност е възприятие за отговорност. Тогава отговорен би трябвало да се усеща неговия шеф -. Това го споделя Конституционен съд, не аз. И в пандиза да отидеш, никой не споделя: Аз съм отговорен. За тях законите за за другите хора и като пречат- да се сменят ", сподели Борисов.

Цитира думите на Манолова и Христо Иванов за броенето на разписките и че това може да опорочи изборите. Той подсети, че резултатите от машините могат да се фалшифицират и в този момент ЦИК е решило да се броят бележките. Според него това не е договаряне. Не знам за какво тогава се вършат проверки. Къде е неприятното като мине изборите, СИК да си преброи. Единственият риск е да не съвпадне със софтуера, който може да трансферира към други партии,както стана в чужбина. Сега в случай че имаше квитанции, с цел да ги съпоставим, щеше да излезе далаверата ", сподели Борисов.

Относно опцията за локдаун, Борисов прикани дневно да се поставят 50-60 000 ваксини дневно. За една седмица са умряли 1000 души. Ние продължаваме да философстваме. " След като пандемията отиде на върха, затваряш. Това са слаби хора ", сподели Борисов. Цитира изявлението на от по-рано денем, че при първия локдаун нямало информация за вируса, а в този момент към този момент не е по този начин. " Нямате късмет без да затворим. Ако желаете оставете по този начин, че хората да измират. Това ще е на ваш тил ", сподели Борисов.

И излъгаха народа със зелен документ, сподели Борисов и добави, че с издаването на документ единствено след първата доза е излагане на хората без ризница. Поясни, че би наложил локдаун и то още преди две седмици. Обвини властта в безнаказаност.

" Негодникът отива и ме дава на прокурор, тъй като съм издал, че имунизацията е с изминал период ", сподели още водачът на ГЕРБ по адрес на Кацаров.

" Сега търсят някой да каже вярното решение, а по-късно да кажат: Борисов сподели, че би трябвало локдаун ", разясни водачът на ГЕРБ. Той посочи, че лечебните заведения са претъпкани, а медиците изтощени. Борисов съобщи, че е подготвен да излезе на спор с Радев когато и да е.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР