Лидерът на ГЕРБ обяви на брифинг, че днес в парламента

...
Лидерът на ГЕРБ обяви на брифинг, че днес в парламента
Коментари Харесай

ПП отговори на Борисов: Видя се кой остави „Лукойл” години наред да не плаща данъци в България

Лидерът на ГЕРБ разгласи на брифинг, че през днешния ден в Народното събрание е следил нова коалиция - „ Лукойл ”. Той уточни, че партиите в нея - „ Продължаваме Промяната ”, Българска социалистическа партия, „ Възраждане ” и „ Български напредък ”, в Комисията по енергетика не са подкрепили да се връща един лев на потребителите от дизел и бензин A95.

 

„ Това са четирите проруски партии. Те не престават да желаят милиарди долари да изтичат през „ Газпром ” и неговите дъщерни компании, както и от „ Лукойл ”, през неговите дъщерни компании, за войната, която Путин води в Украйна ”, сподели по-рано днес Борисов.

От Политическа партия декларират, че първи са внесли план на решение за казуса с високите цени на горивата.

 

„ Нашето предложение дава опция да се възползваме от дерогацията, която кабинетът „ Петков “ контракти. Тя не разрешава износа на горива, създадени от съветски недопечен нефт, с цел да може ценовото преимущество на горивата да остава тук в България, за българските консуматори, както и събраните спомагателни доходи от налози и свръхпечалбите да се връщат при потребителите под формата на обезщетения ”, е позицията на партията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР