Лидерът на ГЕРБ критикува назначението на депутата от ПП Ивайло

...
Лидерът на ГЕРБ критикува назначението на депутата от ПП Ивайло
Коментари Харесай

Син на висш кадър на ДС – зам.-министър от ПП

Лидерът на ГЕРБ подлага на критика назначението на депутата от Политическа партия Ивайло Шотев за заместник-министър на стопанската система като съобщи, че има „ реституция на децата на някогашната Държавна сигурност “:

Баща му ми е другар, само че беше началник – когато аз работех в пожарната, на Димитровския комунистически юношески съюз на Министерство на вътрешните работи. Говорим за деца, да някой ще каже, че не носят виновността на родителите си, само че това прави усещане, сподели Бойко Борисов.

Той отхвърли изказванието на Румен Радев, че точно държавното управление на ГЕРБ е отдало на „ Лукойл “ концесията на пристанище „ Росенец “ за 35 години.

Припомняме, че през вчерашния ден ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи внесоха предложение в Народното събрание за преустановяване на концесията.

Винаги съм твърдял, че ролята на президента е сплотяваща. Той към този момент мъчно прикрива разочарованието си, че има постоянно държавно управление. Някак си му хареса две години и половина еднолично да ръководи. Ние знаем, че държавното управление не е идеално, ние знаем какви вреди нанася това ръководство на всяка една от партиите. Но е неоспорим факт, че обществото се успокоява, изключително във външнополитически проект работим доста добре, сподели Борисов.

ГЕРБ възнамерява до края на година конституционната промяна да бъде реалност, сподели още Борисов.

Възнамеряваме до тогава да са определени висшите правосъдни препоръки в другите колегии, да има избор на нов основен прокурор. Неща, които от 20 години хората чакат. Проектът за конституция би трябвало да бъде изработен и конституционното болшинство, което ще го отбрани дружно да излезе и да го показа пред обществото. Аз знам, че съм приел времевата рамка до края на тази година това да е реалност, сподели Борисов.

Ще понесем вреди, само че от проучванията виждаме, че хората са търпеливи…По-добро от това не може да се сътвори…Да си представяме противоположния вид: „ Възраждане “ – първа политическа мощ – с кои ще работят? Веднага ще изпадне в изолираност! Така че, да, мъчно е, да, на всеки от водачите му е проблем да удържа, безусловно, партиите си, а и идните локални избори основават в допълнение напрежение, разяснява още Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР