Лидерът на ГЕРБ и премиер на България Бойко Борисов представи

...
Лидерът на ГЕРБ и премиер на България Бойко Борисов представи
Коментари Харесай

Ето листата на ГЕРБ и СДС за евроизборите. Мария Габриел е водач


Лидерът на ГЕРБ и министър председател на България Бойко Борисов показа дружно с Цветан Цветанов и управлението на партия формалния лист за евролистата на ГЕРБ.

Водач на листата ще е еврокомисар Мария Неделчева-Габриел.

От своя страна Мария Габриел благодари за избора и доверието, на членовете и симпатизантите на Съюз на демократичните сили: "Благодаря ви, господин министър председател, за доверието да бъда лидер на мощната листа на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили - доверие към мен и всеки един от претендентите. Днес дружно демонстрираме, че зад думата обединяване не се крие изгода. Днес повече от всеки път Европа има потребност от това, а ние можем да покажем, че България е и може да бъде обединител на дела за цяла Европа. Ще се поддадем ли на подправените вести, които желаят да трансформират генетичния код на обществото ни или дружно - с мъдрост и упоритост ще се противопоставим и ще отстояваме ползите на България дружно с общоевропейските такива ".

Ето евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили:

1 място: Мария Габриел - момичето от Хаджидимово, което повишаваше своята просветителна подготовка в Бордо, Франция, стигна до помощник професор, само че избра да се върне и да работи за България. Два пъти беше евродепутат на годината - за развиване и за тъждество сред половете, зам.-председател на Жени - ГЕРБ. Винаги е защитавала ползите на страната, а това, което прави в цифровия свят, като сектор, по неин отчет се плануват 9,2 милиарда евро, с цел да можем да имаме киберсигурност и цифровизация. Това е Мария Габриел - лидерът на политическа партия ГЕРБ.

2 място: Андрей Ковачев - индивидът, който има максимален опит в Екологичен потенциал, постоянно бранител по тази причина да имаме повече знания за това което аргументи комунизма, да пази жертвите от комунизма.

3 място: Андрей Новаков - индивидът, който е различим с трибагреника по време на митингите за пакта подвижност. Бил е в работната група за годишния бюджет на Европейски Съюз, член на комисията по бюджет,. индивидът, който се бори за повече пари и средства за България.

4 място: Ева Майдел - един от младите, хубави лица на ГЕРБ, само че с голям капацитет. Завършила Американския университет, това, което направи единствено за последните няколко месеца - гласуваният отчет за отпадането на таксите по преводите - спестени милиони на българските жители по целия свят.

5 място: Асим Адемов - един прелестен младеж, преподавател, шеф в едно от учебните заведения в Гърмен. Човек, който постоянно приказва за етническата приемливост.

6 място - Александър Йорданов от Съюз на демократичните сили - народен представител от Великото националното заседание, човек който в никакъв случай никой не знае какво ще каже, само че ясно съобщи поддръжката си за Борисов като сподели че това е единствения министър председател, който не е позволил социалисти да ни ръководят.

7 място: Лиляна Павлова - с голям опит в областта на финансите, зам.-министър в кабинета на Плевнелиев, по-късно министър на районното развиване, Лили Павлова беше министърът на европредседателството и направи всичко допустимо с цел да може и през днешния ден да се приказва за сполучливото ни показване.

8 място: Емил Радев - евродепутат в настоящия Екологичен потенциал, индивидът, който постоянно работи като правист, в Комисията за права и свободи в Екологичен потенциал, един от най-активните поддръжници на промените и в България според рекомендациите на Европейска комисия. Той е от Варна, само че получи гояма обич и от Силистра където откри информативен център.

9 място: Ивелина Василева - индивидът който при започване на политическия път на ГЕРБ, когато завоюва изборите в Бургас Николов, тя сподели своята работосподобност и помона на Николов да вдигне града.

10 място: Марин Захариев - постоянно ухилен и доста трудолюбив, подкрепил администрацията в Смолян, подкрепил града да се възползва от всички европроекти и нямаме изгубен план.

11 място: Д-р Иво Ралчовски - прелестен лекар, два пъти преден на БЛС, с очна клиника. Помогнал е на хиляди хора във Врачанска област, Монтанска и Видинска, общински консултант от Враца.

12 място: Младен Шишков , който за първи път е в 44-тия парламент, само че с богат опит. Невероятна експертиза в областта на строителството и е една добавена стойност, която имаме в експертизата на днешния български парламент, представител на най-голямата католическа общественост в България.

13 място: Николай Диков - младеж в младежката конструкция на ГЕРБ, доста деен. Той е авто играч, само че в никакъв случай не нарушава закона.

14 място: Камен Костов - зам.-областен шеф на Сливен. Той е за еко пчеларството, като е различим за пчеларите в цялата страна.

15 място: Йоана Фильова - ново лице за националната политика, само че със мощно наличие в Казанлък, приключила в Съединени американски щати и дружно с нейния брачен партньор вземат решение да се върнат. Тя има три момчета.

16 място: Жечо Станков - зам.-министър на енергетиката, който работи съществено и с неговата експертиза спомага за норвежката стратегия за 30 млн. лв. газифициране на семействата.

17 място: Илия Лазаров от Съюз на демократичните сили - основен секретар на Съюз на демократичните сили, индивида който е бил в най-близкото обграждане на Петър Стоянов, индивида който направи нещо доста мощно като жест, самият пожела да е 17-ти - за мен е смисъл и знак Съюз на демократичните сили да помогне на ЕНП.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР