Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов видя нова

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов видя нова
Коментари Харесай

Борисов посочи нова коалиция - Лукойл“

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов видя нова коалиция - " Лукойл " в Народното събрание (ПП, Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " Български напредък " ) поради единствено едно гласоподаване в Комисията по енергетика. Днес на съвещанието на енергийната комисия не бе подкрепено предлагането на обединението ГЕРБ-СДС да се върне един лев на българските консуматори от елементарната нафта и бензина А95, съобщи Борисов на незабавна конференция.

На конференция в централата на партията Борисов, дружно с депутатите си Десислава Атанасова и Делян Добрев нарисуваха спонтанна скица по какъв начин се образува цената на горивата у нас.

" Аз ги следя ", отсече Борисов , който се надява в пленарна зала да се преодолеят пречките и в последна сметка предлагането на ГЕРБ да мине.

Борисов благодари на депутатите от Движение за права и свободи и " Демократична България " , че подкрепили предлагането на ГЕРБ, по думите му - за следващ път евроатлантическите партии се откроили в Народното събрание.

Борисов благодари на парламентарните групи, които удържали на думата си като минали на първо четене двата законопроекта за КПКОНПИ - на " Продължаваме промяната " и на Министерски съвет . И тези два закона минали стремително, касаещи Плана за възобновяване, удовлетворен е той. Борисов уточни, че дотук завършват положителните вести - на следващия ден би трябвало да мине в Народното събрание военната поддръжка за Украйна. " Или си за, или си срещу, като тази седмица ратификацията за поддръжка на Украйна по листата от Министерски съвет, нашата парламентарна група да го поддържа ", разяснява водачът на ГЕРБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР