Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е на

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е на
Коментари Харесай

Борисов: Кирил каза, че цената на газа ще е по-евтина, после КЕВР, че поскъпва, народът да види кой лъже

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов е на посещаване в Ловеч и пред симпатизанти направи коментар по настоящите тематики от последните седмици. 

" Кирил Петков през вчерашния ден споделя: " Добрата вест от през днешния ден е, че можем да си получим цялото количество азерски газ ". Първанов стартира, аз го свърших. Азерски газ си тече, има си контракти. Коя е положителната вест?! Те щяха да объркат контракта да спре. И тъй като те обичат да гледат интернет и GOOGLE , да чукнат там и да видят по какъв начин президентът на Азер персонално ме чакаше и ме возеше с колата. Милиони евро отпуснаха те за църкви. А той ми приказва за добра вест. Това са толкоз държавни управления поред, които пазеха, поддържаха и надграждаха връзките с азерите. Сега те не помнят. Отидоха да се снимат с някакви фикуси ", разяснява Борисов и продължи: " Но по-късно Кирил, просто Кирил, сподели, че цената на газа ще бъде по-евтина от сегашната . Това го споделя към обяд . Само по-късно неговият КЕВР, който той подмени политически, излиза и споделя, че газът за май нараства с 14%. Сложи му на екрана негово изявление и до него цената на КЕВР и остави народа да види кой лъже ".

По думите му държавното управление е " направило гигантска операция и машинното гласоподаване е част от това ". 

" Понеже сме в града на дядо епископ Гавраил, а той постоянно стартира с " Да внимаваме ", само че българският народ не чу какво им сподели църквата " да внимаваме " и избраха смяната ", уточни той. 

" Ние в никакъв случай не можем да търсим отговорност на народа, може би и ние сме създали неточности, може би и ние сме си го заслужили. Затова има и възмездие, и смирение, тогава Господ ти дава още веднъж сили да продължаваш напред. Неслучайно Господ е споделил всички сме неверни ", добави Борисов. 

В тази връзка той напомни затварянето на всички храмове по света по време на Коронавирус пандемията, само че не и в България. 

" Целият свят беше потопен в Коронавирус рецесията и всичко беше затворено. Само в България владиците сътвориха такива условия, че с нито % не се подвигна процентът на инфектирани. И единствено българските църкви, катедрали и манастири светеха и служеха. Затова Господ ще пази България, а ние ще продължаваме да строим черква, манастири и джамии, тъй като това е в сърцето ми. Българинът има потребност от нематериалност ", уточни Бойко Борисов. 

Очаквайте още детайлности!

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР