Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, бившият финансов

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, бившият финансов
Коментари Харесай

Пуснаха Борисов от ареста, той: Брутално, гадно, върнаха ни в комунизма

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов, някогашният финансов министър Владислав Горанов и някогашният PR на Борисов Севдалина Арнаудова бяха освободени от ареста по-малко от 24 часа след задържането им. Освобождаването им значи, че все още не им е повдигнато обвиняване.

" Това беше брутално и гадно, върнахме сме в комунизма ", бяха първите думи на Борисов. Той разгласи, че не му е повдигнато обвиняване. Къщата му е била главно претърсена само че нищо не е намерено. " Влязоха у дома до момента в който вечеряхме. Накрая откриха, че няма нищо и аз мислих, че си потеглят, а те с цялото им стеснение викат - би трябвало да ви арестуваме ", добави някогашният министър председател.

Според Борисов за 24 часа при него не е пристигнал " нито един полицай " да го разпита. " Министър-предсдателят вика служителите на реда. Той се явява очевидец на мафията - на Черепа. Момчета пишат и той им споделя: " Отивайте да ги прибирате, че може да скрият доказателства ", по този начин водачът на ГЕРБ разказа хронологията на дейностите.

Според Борисов той е арестуван поради дело, по което е разпитван през декември. Адвокатът му Менко Менков разгласи, че става дума за безусловно противозаконни дейности.

 



 

Севдалина Арнаудова за ареста

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР