Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов беше на

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов беше на
Коментари Харесай

Бойко Борисов беше разпитан в полицията

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов беше на разпит в Главна дирекция " Национална полиция ", това удостовери в коридорите на Народното събрание вътрешният министър Бойко Рашков.

" Най-накрая този човек би трябвало да е на разпит, с цел да каже има или няма пачки в нощното му шкафче, както и златни кюлчета ",
сподели Рашков.

" Борисов сега се намира в Главна дирекция " Национална полиция " и допускам, че разпитът му още продължава. Борисов би трябвало да каже коя е Мата Хари, за която се твърди, че е сложила парите и кюлчетата и ги е снимала. Мисля, че е редно той да е по този начин добър да спомага на органите за следствие да открием Мата Хари и да изясним посредством нея какво е станало ", добави Министерство на вътрешните работи министърът.

Няколко минути по-късно от профила на Борисов във фейсбук беше показано онлайн по какъв начин той излиза от полицията.



На въпрос от медиите защо тъкмо е бил разпитът, Борисов бе сбит:  " За това по какъв начин съм съумял да държа приходите на българите толкоз високи, по какъв начин съм съумял да държа най-ниската цена на газа г одини наред, по какъв начин съм успявал толкоз години да държа тока на българите толкоз невисок, по какъв начин най-добре сме се справяли в Европа с миграцията ”.

" Никога не съм имал нито кюлчета, нито съм купувал, нито съм имал каквото и да е било. Извикаха ме по телефона на разпит ", посочи още той и добави, преди да се качи в колата:  " Докато падна, по този начин ще бъде ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР