Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов беше извикан

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов беше извикан
Коментари Харесай

Търси се Мата Хари: МВР разпита Борисов

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов беше извикан на разпит в Националната полиция. Новината беше обявена в коридорите на Народното събрание от вътрешния министър Бойко Рашков. Министър Рашков разгласи, че разпитът е за пачки, кюлчета и личността на Мата Хари – част от сюжета със фотосите от спалнята на Борисов.
„ Най-накрая трябваше да пристигна да каже дали има евро, пачки в нощното му шкафче, имало или е нямало златни кюлчета. Да каже коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влезнала, сложила ги е и си е отпътувала “, сподели Рашков, като акцентира, че задачата е разпит точно на Мата Хари.

Рашков разяснява още, че няма доверие на прокуратурата, тъй като инспекцията за фотосите в спалнята на Борисов е била прекъсната и в този момент тя ще бъде доведена до край.

На излизане от разпита Борисов разгласи, че е извикан по телефона и не има и не е купувал кюлчета.

Бившият министър председател имаше своя версия за какво е бил разпитван: „ Първо, по какъв начин съм успявал да държа приходите на българите толкоз високи. Как съм успявал да държа най-ниската цена на газа години наред. Как съм успявал да държа цената на тока години наред най-ниска, по какъв начин съм съумял да вкарам България в европейския банков съюз, по какъв начин най-добре сме се справили в Европа с миграцията “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР