Лидерът на ГЕРБ, , днес е в Разград. Отново с

...
Лидерът на ГЕРБ, , днес е в Разград. Отново с
Коментари Харесай

В ГЕРБ се надяват Кирил Петков да е премиер за кратко |

Лидерът на ГЕРБ,, през днешния ден е в Разград. Отново с локалния фактор Гюнай Хюсмен, който бе назначен от него за регионален шеф, а откакто партията сдаде властта, някогашният депесар стана народен представител от ГЕРБ.

Във фокуса на днешната изява на Борисов, излъчена непосредствено по фейсбук от " Севда тв ", бе гневна офанзива против настоящия министър председател Кирил Петков. Според водача на ГЕРБ той " плюел България " в Брюксел.

„ Вчера в Брюксел Кирил Петков съобщи, че България е лъгала за Шенген. Това да вървиш да си плюеш страната не е национално отговорно. Няма министър председател или канцлер, който да е пристигнал в България и да не го е удостоверил “, сподели водачът на ГЕРБ пред актива на партията в Разград.

Всъщност смисълът на изявлението на министър-председателя бе с много по-различен от преразказа на Борисов пред съпартийците му от Лудогорието. След диалог с премиера на Нидерландия Марк Рюте той съобщи, че европейските водачи нямат доверие на България за Шенген, тъй като доста от дадените обещания (по време на ръководството на Борисов) не са изпълнени.

Борисов разяснява и изявлението на Петков, че президентът на Руанда Пол Кагаме ни е похвалил за битката с корупцията.

„ Да те похвали деспот, избил публицисти и жители и съпротива, е скандално. Но явно това е примерът, по който работят ръководещите ", сподели някогашният министър председател.

По думите му автомагистралите „ Хемус “ и „ Струма “ няма да се довършат, в случай че ГЕРБ е се върне на власт.

„ Днес Кирил Петков, министър-председедател, уповавам се за малко, се среща със противоречиви водачи, за които интернационалните медии споделят, че е без казус за цялата страна - няма признат държавен бюджет. Да, смяна има, само че тя не е позитивна, не е за положително. Докато държавното управление на ГЕРБ беше подкрепяно от Европа, в този момент този кабинет има поддръжката единствено на африкански водачи. Оказа се, че подслушвания не е имало. Кирил Петков излъга, че проекта за възобновяване и развиване е изпратен в Брюксел. Европейска комисия го опроверга ", добави нежното острие и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Борисов разяснява и изявлението на Петков, че президентът на Руанда Пол Кагаме ни е похвалил за битката с корупцията.

„ Да те похвали деспот, избил публицисти и жители и съпротива, е скандално. Но явно това е примерът, по който работят ръководещите ", изясни водачът на ГЕРБ.

По думите му автомагистралите „ Хемус “ и „ Струма “ няма да се довършат, в случай че ГЕРБ не се върне на власт.

„ Днес Кирил Петков, министър-председател, уповавам се за малко, се среща със противоречиви водачи, за които интернационалните медии споделят, че е без казус за цялата страна - няма признат държавен бюджет. Да, смяна има, само че тя не е позитивна, не е за положително. Докато държавното управление на ГЕРБ беше подкрепяно от Европа, в този момент този кабинет има поддръжката единствено на африкански водачи ", добави нежното партийно острие Десислава Атанасова.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР