Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред журналсти в кулоарите

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред журналсти в кулоарите
Коментари Харесай

Борисов: Ще подкрепим Гвоздейков за изборния щаб! Така и ПП ще са спокойни

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред журналсти в коридорите на Народното събрание, че те ще поддържат решението транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите. Гвоздейков остана министър на превоза и в служебния кабинет на Димитър Главчев, което му струваше изключване от " Продължаваме промяната ".
Прочетете още
" В щаба за изборите мисля, че всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да го оглави, с цел да може да си проведат едни почтени и демократични избори.

На въпрос за какво Гвоздейков, Борисов отговори:

" Защото той е основател на Политическа партия, тъй като той им беше знаме, той им беше знак, несъмнено почтен човек, по този начин всички ще са спокойни. Това е моето мнение,че по този начин би трябвало да стане. Това предлагам. "

Борисов разяснява и изследването на " Галъп " за електоралните настройки, което демонстрира преднина за ГЕРБ.

" Много хора, които видяха по какъв начин са се възползвали от властта сътрудниците, огромна част от тях, не всички, евентуално това е повлияло ", сподели той.

" Днес в закона за защитата се реализират неща, уповавам се, тъй като ще го поддържат всички - цели за военновременните ресурси, за възнагражденията в армията, които бяха изоставали. Министърът беше много ленив, в случай че помните като се изключи Facebook, остарелият министър. В енергетиката също би трябвало да се навакса доста, с цел да се извърши уговорката и обещанията, които дадохме на миньорите и ги подписахме всички дружно с сътрудниците от ПП-ДБ, си спомняте. Във финансите, се надявам, Спецов, заместникът му, тези които се занимават с приходите от Партията на Промяната да дадат всичко от себе си да наваксат изоставанията,които са факт и в това отношение ще имат цялостната ни поддръжка да го създадат. "

" Вчера тъй като ми зададохте въпроса кой правил чадър 8 месеца. От опита си на основен секретар ще ви кажа, че обменът отива при основния секретар и се разпределя по службите, които да го работят и надлежно плокуратурата. Той не отива този сигнал при портиера, отива при най-висшата професионално място. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР