Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че стадион Локомотив“ в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че стадион Локомотив“ в
Коментари Харесай

Бойко Борисов на „Лаута“: Ще стане едно прекрасно съоръжение

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че стадион „ Локомотив “ в Пловдив ще стане „ едно прелестно оборудване “.

Той участва на формалното разкриване на Южната естрада на стадиона, която към този момент получи АКТ 16 и позволение за прилагане. Борисов изрази убеденост, че от Локомотив (Пловдив) могат да гледат с оптимизъм към бъдещето.

Новата естрада на спортния комплекс бе открита с водосвет, а на церемонията участваха регионалният шеф на Пловдив доктор инж. Илия Зюмбилев, Костадин Язов, който дава отговор за строителството на оборудването от страна на Община Пловдив, Живко Желев – шеф на фирмата-строител на стадиона, легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев и някогашният изпълнителен шеф на футболния клуб Атанас Узунов.

На събитието бе и един от двамата притежатели на Локомотив - Адам Сотков.

„ Имам удоволствието да поканя на откриването на Южната естрада индивида, с помощта на който това стана допустимо – както двете трибуни, които към този момент са подготвени, по този начин и бъдещите две. Изказвам благодарности към господин Борисов като притежател и от името на цялата локомотивска общественост “, обърна се Адам Сотков към Бойко Борисов.

„ След стадиона на Ботев и Локомотив гледат с повече оптимизъм бъдещето, виждайки тези подготвени трибуни. Другата естрада също пораства. Отборът им е първи. Както постоянно съм казвал, аз нямам неизпълнени обещания. Който и да е притежател, който и да е тук - те знаят, че вярата им е в нас “, съобщи Борисов.

По думите му по тази причина хората чакат политиката за създаване на инфраструктура, игрища, станции и булеварди да продължи.

„ Ще стане едно прелестно оборудване. Едновременно с тази естрада сме дали обещание да се направи и паркингът, с цел да стане едно хубаво комлексче “, сподели още водачът на ГЕРБ.

Южната естрада на стадион „ Локомотив “ ще бъде употребена за първи път още през днешния ден в мача от 12-ия кръг на футболната Първа лига сред тимовете на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, като на нея е самостоятелен и секторът за гостуващи последователи. Срещата сред двата отбора стартира в 20:00 часа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР