Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов зааяви пред журналсти в кулоарите

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов зааяви пред журналсти в кулоарите
Коментари Харесай

Бойко: Ще подкрепим Гвоздейков да оглави изборния щаб

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов зааяви пред журналсти в коридорите на Народното събрание, че те ще поддържат решението министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите. 

" В щаба за изборите мисля, че всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да го оглави, с цел да може да се проведат едни почтени и демократични избори “, сподели Борисов. Такова решение досега не е обявявано. 

Припомняме, че Георги Гвоздейков бе член на „ Продължаваме промяната “ (ПП), само че бе оповестено, че ще бъде изключен поради оставането му в служебния кабинет на Димитър Главчев.

След въпрос каква е логиката транспортният министър, какъвто е Гвоздейков, да оглави щаба за изборите, Борисов сподели: " Защото е основател на Политическа партия. Той им беше знаме, той им беше знак, несъмнено почтен човек - по този начин всички са спокойни. "

" Това е моето мнение, че по този начин би трябвало да стане. Това предлагам ", изясни водачът на ГЕРБ. 

След въпрос това значи ли, че има доверие на Политическа партия, той отговори: " Не, вярвам на хората, които почтено и отговорно са си правили работата. "

След като Георги Гвоздейков реши да остане в служебния кабинет от " Продължаваме промяната " оповестиха, че го изключват от партията.

В четвъртък Министерският съвет разпореди на министъра на превоза и известията координацията по осъществяването на дейностите по отношение на организационно-техническата подготовка на изборите, в това число дейностите по координиране с Централната изборна комисия на изискванията и реда за изработването, доставката и съхранението на изборните бумаги и материали, както и съхранението на техническите устройства за машинното гласоподаване. 

Лидерът на ГЕРБ отхвърли да разяснява с кого биха разговаряли за вероятно взаимно ръководство след изборите, защото по думите  " има още 2-3 месеца ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР