Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че Кирил Петков и

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че Кирил Петков и
Коментари Харесай

Борисов: Кири Петков и Асен Василев са неприемливи кандидатури за министри

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов счита, че Кирил Петков и Асен Василев са неприемливи кандидатури за министри.  В парламентарните коридори той съобщи, че в случай че те вземат участие в държавното управление, тогава и ГЕРБ ще предложи знакови фигури, като Томислав Дончев и Делян Добрев.

„ Ако считаме, че финансите на страната са в положително финансово положение, и този, който го е предизвикал, би трябвало да е министър – тематика на диалог е. Ако считаме, че Атанасов, с всички служби на Министерство на вътрешните работи, БОП, Гранична полиция, вътрешна сигурност, плюс службите, ДАНС, цивилно, военно разузнаване – това е безусловно недопустимо за нас “, изясни Борисов. „ Ако те вземат участие в държавно управление, ние ще предложим знакови наши фигури – Томислав Дончев, Делян Добрев и сходни. “

„ Като не желаят да създадем компромис, ще продължим да работим по програмата и ще създадем положително за страната – най-малко да извадим служебното държавно управление да се гърчи по какъв начин без парламент да прави бюджет “, добави той, представен от „ 24 часа “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР