Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе иск за 25

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе иск за 25
Коментари Харесай

Борисов съди Рашков за повече от 25 000 лева

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе иск за 25 000 лв. против служебния вътрешен министър Бойко Рашков за над 25 хиляди лева, заяви юристът на някогашния министър председател Менко Менков пред.

Борисов разгласи, че ще съди Рашков на 4 ноември, когато вътрешният министър направи коментар за " банката на Борисов ", привързан с изтеглените на гише десетки милиони левове за автомагистрала " Хемус ".

" Тези средства са минали през една банка, благосъстоятелност на Бойко Борисов, и с този притежател на тази банка, Бойко Борисов е имал общи компании ", изясни Рашков.

Борисов няколко пъти прикани Рашков да се извини за " клеветите си " и го прикани да каже която му е банката, с цел да може да го осъди.

" Да може и банката да се отбрани. Ами в случай че е огромна банка, задгранична, става дума за доста пари и те ще го осъдят. Хайде каймата от хора, която очевидно съм ял, може към този момент да се е похарчила, да каже в този момент името на банката ", прикани Борисов.

Преди ден Рашков отхвърли обвинявания, че е наклеветил Борисов за банката и прикани да се преглежда цялото му изявление в подтекст.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР