Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща с членове и

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща с членове и
Коментари Харесай

Борисов от Стара Загора: Държавните разходи на България излизат извън контрол

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща с членове и симпатизанти на партията в Стара Загора. „ В Стара Загора до 2007 година имаше режим на водата. Откакто е издигнат града подземната инфраструктура не беше подменяна. С поддръжката на държавното управление на Бойко Борисов и европейските планове, беше актуализирана 60% от ВиК мрежата в града ”  съобщи кметът на общината Живко Тодоров.

Борисов бе посрещнат от събралите се хора с възгласи: " Бойко! "  

Боли ме, че църквите, които направихме тук, употребяват промишлен ток и изнемогват, съобщи Борисов. 

" Искам да съм угрижен, желая да съм мил. Но вижте - по автомагистралите няма мантинели, година и нещо - една лъжица асфалт не е поставена. Но уважаемите медии не вървят да снимат. А ни споделят, че се заяждаме. Но до този миг 1 кг жито не са купили. Аз не се заяждам. Но това беше страховит пиар преди няколко месеца ”, сподели той.

Той бе безапелационен, че ръководещата коалиция разрушава страната.

  " По същия метод разрушават инфраструктурата, образованието, нововъведенията.  Пътят до Белград щяхме да го открием до Нова година. Сега е рисков. Трябваше  вече да го  асфалтират и да маркират. И това пропадна. Но да не излезе, че се заяждам. Те към този момент нищо не могат да създадат. Те изгубиха година и половина златно време ", безапелационен е  лидерът на ГЕРБ.

По думите му ръководещите желаят да  принизят дебата на " битов сюжет ", тъй като нямат причини. 

" Държавните разноски на България излизат отвън надзор. Казва го ЕК, а не Бойко Борисов. Това значи наказателна процедура против България през септември месец ”, съобщи той.

По думите му някои от ограниченията, които страната финансира, не са таргетирани. „ Това значи, че желаят да дадат 25 ст. за 50 литра бензин - някаква мярка, която никой не знае по какъв начин ще стане и кои джобове ще изпълни ”, разясни той.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР