Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се опита да се разграничи

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се опита да се разграничи
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП-ДБ взаимно се обвиниха в близост с ДПС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се опита да се разграничи от Движение за права и свободи и Делян Пеевски. Днес той приказва пред публицисти в Народното събрание. Борисов изрази неспокойствие от изявление на Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “(ПП) пред Nova тази заран. Тя разгласи, че ГЕРБ и Движение за права и свободи били в коалиция, сходна на тази сред Политическа партия и „ Демократична България “ (ДБ).

Борисов обаче отговори: „ Веднъж желаят да употребяват целия комфорт на поддръжката на Движение за права и свободи, а в това време да излиза, че аз я обезпечавам. Това няма да се случва повече. Днеска споделих на Пеевски – повече не желая никой дружно да идва при мен. След като ще се вършат такива спекулации, срещите при мен ще бъдат единствено когато ги потвърдя и с който желая. А няма да ми приписват непрестанно неща, които те вършат. “

Лидерът на ГЕРБ изясни, че финансовият министър Асен Василев – съпредседател на Политическа партия, и Йордан Цонев от Движение за права и свободи, който е ръководител на парламентарната комисия по бюджет и финанси, били неразделни.

" Даже аз два месеца не си приказвах с Кирил Петков и ми го докара Данчо Цонев да ни сдобрява ", добави Бойко Борисов. 

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР