Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов провежда среща със съпартийците си

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов провежда среща със съпартийците си
Коментари Харесай

Парламентът се разтърси! Борисов попиля БСП: Аз такава злоба не съм виждал! Не знам как се издържа на това…

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов организира среща със съпартийците си от ГЕРБ – Стара Загора. Пред събралите се представители и последователи на партията той разяснява настоящи вътрешнополитически и интернационалните тематики.

Борисов съобщи, че е изрично срещу подправените вести. “Кои медии и какъв брой можем да направляваме и от заран до вечер – хейт! Те освен че го вършат, ами споделят, че свободата на медиите била нарушена! Сега всичко е във Facebook, в хиляди уеб сайтове може да се качи. Да не приказваме, че огромната част от тях пишат такива подправени вести, че човек може да полудее! Не желая да ги знам. Имам си задоволително работа”, разяснява Борисов.

Той се спря и на тематиката за нуклеарното съглашение, обстановката в Близкия Изток като посочи общите старания на кабинета и Политическа партия на ГЕРБ за постоянна и уравновесена политика.

“По-балансирана политика не си спомням”, съобщи Борисов и добави: “Хората са изключително благодарни за това, което направихме. Ето – това, което направихме с сътрудниците в Македония – решения, които дават голяма вероятност на нашите братя в Скопие”.

“В Скопие с Вучич и Тачи се скарахме доста – не желаят да си подават ръка. Но това ни е задачата – уверен съм, че те самите са доста надраснали и знаят, че европейските политици би трябвало да дават персонален образец. За това съм спокоен… Тереза Мей ще пристигна, и то за два дни. Ще обсъдим и Брекзит”, означи Борисов.

Лидерът на водещата партия посочи, че опозицията е вложила доста сили, с цел да “провали европредседателството”. “Страхотна ненавист и завист, само че не могат да ни провалят! Аз такава завист не съм виждал! Не знам по какъв начин се устоя на това”, разяснява той.

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР