Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Пловдив за среща

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Пловдив за среща
Коментари Харесай

Бойко Борисов към пловдивчани: Забравете Радев да ви даде пари за нещо

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде в Пловдив за среща с партийния актив. Сбирката се организира по традиция в хотел " Империал ", където хазаин е локалният водач и ексдепутат Иван Тотев. Той първи взе думата, с цел да изясни какви компликации срещат общините при ръководството на служебното държавно управление. На сбирката участва и кметът на Бургас Димитър Николов, както и всички локални управници от ГЕРБ в Пловдивска област.

След него се изрече кметът Здравко Димитров, който подсети каква помощ е получавал Пловдив от държавното управление на Бойко Борисов. И даде образец със прекъсването на Околовръстното шосе от сегашната власт. Димитров разгласи,че се надява ГЕРБ още веднъж да сформира кабинет след изборите, с цел да може да продължи поддръжката за общината. И добави, че Пловдив има потребност от държавна помощ за значими планове, измежду които и басейна с олимпийски размери.

" Думата " власт " употребява Румен Радев, ние управляваме. Целта е да сме в ръководството ", съобщи при започване на речта си Бойко Борисов.

Той акцентира, че откогато ГЕРБ не е на власт, са спрени значими за Пловдив планове.

" Къде щяхте да вършиме Европейско състезание в Пловдив, в случай че не бяхме ви създали зала " Колодрума ", попита Бойко Борисов. И се обърна към кмета: " Честито, Зико! Вие в никакъв случай няма да имате Околовръстно при такова ръководство ". Бившият министър председател подсети какви пари е наляла страната в града при ръководството на ГЕРБ.

" Приказен град ми е Пловдив, обичаният ", увери Борисов.

Половин милиард са влезнали в Пловдив целево, а в този момент има 100 милиона за всички общини, уточни експремиерът.

„ Пловдив не можеше да се смогне на вложения, не остана място където да няма цех, по тази причина направихме Асеновградско. А в този момент какво? С какво нашите съперници преобладават над нас, с цел да не сме горди с това, което сме създали. Няма град в който е направено толкоз, колкото в Пловдив “, съобщи още Борисов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР