Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Пловдив, за да

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Пловдив, за да
Коментари Харесай

Борисов в Пловдив: Имаме нова сглобка на партиите, които подкрепят Путин - ПП-ДБ и "Възраждане"

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде в Пловдив, с цел да поздрави новият кмет на общината Костадин Димитров. " Във Варна още броят, в Благоевград също са на кантар. Имаме двойно повече от ПП-ДБ гласове и общински съветници на тези избори. Това са безапелационни резултати, а те (ПП-ДБ) са трета политическа мощ. Вече имаме нова сглобка - партиите, които поддържат Русия и Путин - Политическа партия и " Възраждане ", съобщи Борисов. 
 
И възмутено добави: " В Банкя Политическа партия и " Възраждане " заплатиха пари, с цел да ме бият. Играят против нас, а желаят да си приказват в сряда и четвъртък за данъчни закони ", 
Той сподели, че изборната интензивност е толкоз ниска, тъй като на хората им е писнало от двуличие.   " Ние не вършим нищо за хората, ние продължаваме да работим с клишета. Ние с ПП-тата и ДБ-тата не знаем какво вършим. Там, където губим, губим от обединения. В Шумен Българска социалистическа партия и Политическа партия играха против нас. Ние нашият резултат сме си го изкарали, оттук нататък би трябвало да... разгадавам повече на Христо Иванов и Атанасов да проявят някакъв разсъдък. Техните гласоподаватели са умни хора и ги санкционират. Защо то ние не сме почтени с тях и с нашите хора. С пошла връзка сега се ръководи страната. Наречена сглобка. Или се прави една коалиция с проект и стратегия, или това е мъка ", добави Борисов.
 
" Няма никакво значение кой ще е министър-председател. Трябва да знаем какво вършим за земеделците, за зеленчукопроизводителите, какво вършим с превоза. Няма нито един инфраструктурен обект. Спряха Автомагистрала " Хемус " и Автомагистрала " Марица ". Важно е в  този бюджет какво ще вършим. Утре може да са поставили да махнем пониженото Данък добавена стойност на ресторантьорите. Това няма да се одобри " съобщи Борисов. 
 
" На кмета ще му е тежко не тъй като няма болшинство, а тъй като няма пари в страна та. Още доремонтират с парите, които оставихме. Искрено се надявам умни хора като Христо Иванов, Атанасов, даже и Петков, да седнат и да си създадат един същински разбор. Има ли смисъл да продължаваме, в случай че не вършим нищо за хора та. Само ДАНС, ДАНС, ДАНС ", продължи водачът на ГЕРБ.
 
" Ние имаме мотив за наслада, само че тъгата е, че народът не го заслужава. И се надяваме народът да вземе по-твърди решения, когато гласоподава. Партиите, които поддържаме сглобката, можеше в един блок да бъдем. А те избраха да вършат коалиция против нас. Ами да ги трансферират в Народното събрание, по този начин е почтено ", добави той.
 
" ГЕРБ не е лидерска партия. Костадин си завоюва изборите не поради ГЕРБ, а поради персоналните си качества. Партията единствено може да му оказва помощ ", сподели още Борисов. " Хубава вечер ви искам, че Реал Мадрид стартират ", приключи диалога с медиите водачът на ГЕРБ.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР