Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна на посещение в Добрич.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна на посещение в Добрич.
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Добрич: Не можеш да изкараш ГЕРБ по-слаби от ППДБ, след като ние имаме 1499 съветници, а те - 396

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде на посещаване в Добрич. Бившият министър председател се снима със симпатизанти и деца в центъра на града. Борисов е там, с цел да поддържа претендента на ГЕРБ за кмет на Добрич Красимир Николов, който е на балотаж против Йордан Йорданов. Заедно с него е националният представител от региона Деница Сачева.
 
" Обиколих през днешния ден доста места, мисля, че в Шумен направих малко промени - смених регионалните ръководители. Ако желаят още да се опълчват, да се опълчват. Толкова доста сме създали в Шумен, по тази причина си мисля, че е грехота поради партийни междуособици да сме втори сега ", сподели Борисов.
 
" Във Варна има пределна готовност. Всичко, което е направено, се вижда. Има корекции, които Портних ги разбра и повече неточности няма да се позволяват ", акцентира той.
 
" Знаете ли какъв брой локални депутати има ГЕРБ - 1499. Един не ни е стигнал да сме 1500. А на сътрудниците от ПП-ДБ четири, с цел да са 400 - имат 396. Ако бяхме положили още малко старания да ги закръглим, щяхме да имаме общо 1900 ", обърна се Борисов към новоизбраните общинари в Добрич.
 
" Българска социалистическа партия имат 740, Движение за права и свободи - 964, " Възраждане " - 199. Това е. 537 094 са дали своят вот за нас, против 273 хиляди за ПП-ДБ. Може да се гордеете ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещаване в Добрич. ", съобщи водачът на ГЕРБ.
 
" Може да се гордеете. Знам какъв брой им е неприятно на утринните водещи, тъй като цифрите са неумолими. Не може да изкараш ГЕРБ по-слаби от ППДБ. След като от нас не е поискано да поддържаме никого, а и нас никой не ни е споделил, че ще ни поддържа, всяка партия е свободна да поддържа, който пожелае ", показа Борисов.
 
" Сглобката, като представителност на хората, които я съставляват, е повече от представителна. И към този момент тук трябваше да разсъждаваме за какво е ниска изборната интензивност, за какво не съумяваме да убедим хората, че това, което вършим, е вярно. Сега ни е нужна цялостна готовност ", отсече той.
 
 Депутатът Деница Сачева и претендентът за кмет Красимир Николов Депутатът Деница Сачева и претендентът за кмет Красимир Николов Източник: Скрийншот видео кадър
" Ако си изберат модела " Йорданов ", ще банкрутират и по-късно ще се молят на Краси да стане кмет. Ако желаят да продължи това, няма да има нито факултет, нито университет, нито каквото и да е било ", разгласи ръководителят на ГЕРБ. " Има една стена с направеното от нас. Да забележим какво са създали другите. Три години са минали, три години безвремие ", сподели още Борисов.
 
Сачева уточни, че най-голямата група съветници в Общинския съвет на Добрич е на ГЕРБ. Те имат 11 души, ПП-ДБ имат 9, а групата на кмета е от 6 съветника. " Без ГЕРБ на процедура не могат да се взимат никакви решение, без нашата поддръжка ", означи Сачева.
 
В ромските махали - 2 гласа за нас,109 за кмета, акцентира Сачева. И добави, че в случай че има стимулиране на някого, то е за него. Борисов означи, че го има и това, само че сега корпоративният избор е по-опасен за България.
 
" Фирми и бизнес организации, те си знаят, че имат 200 служащи и би трябвало да им излязат 200 гласа. Няма къде да вървят. Това е по-опасното, което се получава ", счита водачът на ГЕРБ.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР