Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, представителят на ДПС Делян Пеевски

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, представителят на ДПС Делян Пеевски
Коментари Харесай

Пламен Бобоков обяви Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев за един организъм

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, представителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски и гравният прокурор са един организъм, съобщи русенският предприемач Пламен Бобоков в изявление за " Нова телевизия ".
По думите на бизнесмена, който бе упрекнат в скица за нелегално загробване на рискови боклуци, само че делото претърпя провал и той съди България, Пеевски е главата, тялото е Борисов, а Гешев е имунната система на този организъм. Той обаче е смутен.
Бобоков съобщи още, че съгласно него някогашният министър председател “има присъединяване ” в основаването на двата листата с имената на санкционирането от Съединени американски щати по закона “Магнитски ”, а съществуването на някогашния финнасво министър и негова дясна ръка Владислав Горанов в тях значи, че и самият той ще попада в идващ подобен.
“Очаквах много по-заслужили деятели да намерят място там, като Бойко Борисов и Иван Гешев. Наличието на Горанов в тези описи значи, че не е надалеч и времето, когато ще забележим и Борисов в тях. Смятам, че той има присъединяване в основаването на двата листата “Магнитски ”. Той е човек, който, с цел да избави себе си, е подготвен да жертва всички. За него няма никакво значение родината, партията, децата и внуците му. Има значение единствено личното му оцеляване ”, сподели Бобоков.
Според него обещанието на членове на ГЕРБ да поддържат антикорупционно законодателство значи, че “Борисов ще жертва Гешев ”.
Бизнесменът е твърдо уверен, че делата против него за имали за цел “да ни се затвори устата, тъй като не сме били от близкия кръг на Борисов ”.
“В основата на всичко, което ни се случи, постоянно е стоял Борисов и неговите психопатии за оцеляване. Гешев е реализатор. Пеевски се възползва от обстановката, той е по бързите покупко-продажби ”, разяснява предприемачът и добави, че спор сред президента Румен Радев и Бойко Борисов не съществува.
“Тогава имаше спор сред президента и Борисов. Съдейки по дейностите на Радев, наподобява, че към този момент са в близки връзки ”, сподели още той.
“Липсата на правдивост отсъства в нашето общество. В основата на всичко това е мафиотизираната страна. Всички структури, построени от Борисов, са с поддръжката на Пеевски и Гешев. Всички въпроси ще се решат, когато Борисов влезе в пандиза. Това е доста просто, елегантно и положително решение за нашето общество ”, съобщи още Бобоков.
Самият той продължава да поддържа връзки с президента Румен Радев, само че се чуват доста по-рядко. „ Вече гледаме в разнообразни направления с президента. Вече всички виждат смяна в него ", добави предприемачът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР