Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Борисов в Нова Загора с мощна подкрепа за кандидат-кмета на партията Галя Захариева

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, зем.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов, някогашният здравен министър и депутат проф. Костадин Ангелов, депутати и общински съветници са на среща с жители, членове и симпатизанти преди изключителните локални избори в неделя.

За минута безмълвие прикани Борисов в памет на кмета на Нова Загора Николай Грозев, който умря през април. В залата е брачната половинка на Грозев. Ние сме тук през днешния ден с едно тестване пред нас, би трябвало да сме мощни и обединени и да покажем, че това е пътят за развиване на всяка общественост, съобщи Десислава Танева. Нашата задача е да спечелим на първи тур изборите за кмет на Нова Загора на 3 юли, отсече тя, призовавайки за поддръжка за кандидатката от ГЕРБ Галя Захариева.

Депутатът проф. Костадин Ангелов, който е от Нова Загора, съобщи, че преди време е взел участие в разнообразни начинания в града. Много болно ми стана от диалозите с лекарите и сестрите в поликлиниката. Беше им дадено, че от 1 април заплатите им ще бъдат увеличени - да, но не. Колегите не са получили нито лев. Дори добавките, които ние отпуснахме с помощта на господин Борисов, не ги получават, уточни той.

" Станахме очевидци на държавно управление, което падна поради личните си неточности и провали в ценовата политика, неуспеха в преодоляване на инфлацията, цената на горивата е рекордна. Провалиха се и геополитиката. Провалиха се в желанието дан ни стигматизират като партия на съветски ползи. Постепенно нашите сътрудници извън схванаха, че тези измамници мамят и тях. Провалиха се с военната помощ за Украйна ", съобщи Даниел Митов.

" До през днешния ден не са дали отговор за какво бензинът коства с лев повече отпреди година, откакто на тържищата е по-евтин. Най-големият им неуспех обаче е в проблема с РСМ. Когато стана ясно кой е водача в тази страна и се оказа че всички международни водачи започнаха да звънят на Бойко Борисов, тъй като той е в положение същински да лидира този развой ", добави зам.-председателят на ГЕРБ.

" Въпросът с водачеството не стои пред ГЕРБ. Пред другия партии обаче стои и въпросът с отговорността. Бях на консултациите при Радев, осъзнавайки че в тази рецесия политиците би трябвало да се проявят като държавници. Оказа се, че тези, които оспорват лидрството ГЕРБ или не могат да носят отговорност или не могат да посочат водач, който да я носи. Нинова си подава минимум 5 пъти оставката като водач на Българска социалистическа партия, тъй като ГЕРБ 5 пъти ги бие на избори. От Политическа партия никой не отиде на съвещания при президента, който предходната година ги уточни за моралните ", акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова. В нашата партия водачеството не е оспорвано от никого, тъй като знаем кой же да носи отговорност и това е бб.
Много ми е мъчително за нашия другар Николай, обърна се Борисов още веднъж към брачната половинка на умрелия кмет.
" Само Пласидо Доминго не ме бяха наричали ", пошегува се Борисов във връзка с сравнението, което направи преди този момент зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.
" Нормално е да са съсредоточени против мен. Откакто 20 години е в политиката Атанасов няма победа, няма победа Корнелия Нинова. Нямаше да имат победа Политическа партия, в случай че не бяха създали измамата с машините ", съобщи някогашният министър председател. " Сутринта Атанас Атанасов споделя по малкия екран, че з а6 месеца създали повече, в сравнение с аз за 12 година Да, прав е - токът се подвигна 5 пъти, в пъти се подвигна газа, питателните артикули и така нататък Те унищожиха всичко, което ние бяхме постигнали за тези 12 години. С помощта на услужливите медии постановат, че инфлацията била привнесена. Но в Европейски Съюз междинната инфлация е 7-8 %, тук е 20 % ", възмути се Борисов.

" Няма да дам ГЕРБ да стане рошка на никоя друга партия ", зарече се Борисов. " Той попита - " В тази зала мафиоти ли са? ОТкъде някой ще ги назовава тези хора по този начин? Откъде накъде! Няма да Ви дам да се счупи ГЕРБ, както Национална движение „Симеон Втори", откакто се дръпна царя. Няма да ви дам да извършите с ГЕРБ това, което стана с Българска социалистическа партия, след Първанов. Или със Съюз на демократичните сили, като се отдръпна Костов ", възмути се някогашният министър председател.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР