Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предрече скорошно вдигане на данъците

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предрече скорошно вдигане на данъците
Коментари Харесай

Борисов предрече скорошно вдигане на данъците

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предсказа скорошно повдигане на налозите в България поради неспособност да се извърши заложения Брутен вътрешен артикул от финансовия министър Асен Василев.

На финансовия министър няма да му е тежко, той не се интересува от тези работи, не се интересува от бизнеса, тежкото ще е за водачите в Народното събрание да обяснят за какво се стига дотук, откакто налозите у нас не са пипани по време на цялото ръководство на ГЕРБ, сподели Борисов.

Той цитира изводите на Международния валутен фонд, направени при вчерашната среща с парламентарната комисия по бюджет и финанси, че инфлацията от 3.5% все още е от малко малко добре, само че Брутният вътрешен продукт едва ли ще доближи заложените в бюджета равнища. Най-важният извод в отчета е – българите да се готвят за повдигане на налозите, добави Борисов.

Той е безапелационен, че в случай че в понеделник при връчването на първия мандат от президента Радев, Мария Габриел не е с цялостна директория там, договаряния няма да има, а идващите ще са след изборите.

Вижте какво още разяснява Борисов в Пловдив по време на агрофорум.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР