Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ)

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ)
Коментари Харесай

Ще ви строим пред нашата стая. Борисов заплаши ПП-ДБ с нов вот на недоверие и избори

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ) да признае ролята на партията му за признатите законодателни промени и заплаши с избор на съмнение и избори, в случай че това не се случи.

Думите на Борисов пристигнаха по време на негова предизборна демонстрация в събота в Шумен. Те идват като реакция на изявление на Кирил Петков ден по-рано, в което съпредседателят на ПП-ДБ дефинира редица сполучливо признати промени като резултат, реализиран единствено с 63-мата депутати на ПП-ДБ.

Сред тях той изброи новия антикорупционен закон, механизма за следствие на основния прокурор и закона против домашното принуждение. В реалност те бяха признати от Народното събрание и с поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Ако не сме ГЕРБ и Движение за права и свободи, по какъв начин ще застанат да кажат " ние сме сполучливи ", сподели в събота Бойко Борисов.

" Да кажеш ние ги направихме, а ония двамата желаят на наш тил да се вършат на забавни, просто е безочливо и просто не е правилно. Ако не се коригирате, следва нов избор и ще ви строим пред нашата стая, в случай че желаете, в случай че не желаете, ще отидем на избори ", сподели още Борисов.

Ден по-рано ГЕРБ и Движение за права и свободи по време на вота на съмнение против него. Така вотът беше сполучливо отритнат.

Впоследствие водачите на ПП-ДБ обясниха изхода от вота с триумфи на държавното управление, като оставиха на назад във времето ролята на гласовете от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Кабинетът с министър председател Денков и вицепремиер Мария Габриел беше образуван на ротационен принцип сред ПП-ДБ и ГЕРБ. Впоследствие редица основни законодателни промени бяха признати с гласовете на тези две партии и Движение за права и свободи.

Преди седмица Кирил Петков разяснява, че в случай че ГЕРБ и Движение за права и свободи не престават " да се хвалят с нашите промени, нямаме проблем ", тъй като " значимото е нещата да се случват ".
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР