Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отрече да има договорка с

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отрече да има договорка с
Коментари Харесай

Борисов: Ще предложим правителство на малцинството с министри от ГЕРБ. Ако не мине, отиваме на избори

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отхвърли да има сделка с Движение за права и свободи за поддръжка на кабинет на малцинството. Пред публицисти в Народното събрание той съобщи, че в държавно управление ще бъдат препоръчани единствено фрагменти на ГЕРБ, само че не чака то да събере поддръжка. Той за следващ път предвижда, че предстоят нови избори. Лидерът на ГЕРБ сподели, че не чака поддръжка от обособени депутати или разединение на парламентарни групи. " Аз не съм Кирил Петков, не повеждам договаряния по лаборатории. Ние постоянно сме държали на думата си и ще предложим държавно управление на малцинство. Това държавно управление ще бъде напълно на ГЕРБ. Това желаят нашите гласоподаватели и по тази причина имаме над 11% над другите. Всякакви други други възможности се одобряват неприятно от симпатизантите на ГЕРБ “, съобщи Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ призна още, че обикалянето на медиите към къщата му да снимат снайперистите е ужасно депресиращо. Пръв обществено информацията разкри водачът на ДСБ Атанас Атанасов, който попита президента за снайперистите пред телевизионните камери по време на консултациите.

" Преди към седмица хората, които се занимават с моята защита, ме осведомиха, че има доста сериозен сигнал от една от най-голямите служби в света. Кое ме тормози? Че в две диаметрално противоположни медии излезе, че опасността е от Делян Пеевски. Всичко бях чул, само че това ми пристигна допълнително. Когато Алексей Петров взе да си направи сглобка, той съумя. Сега - с един патрон, два заека. С това, което сте написали, че сме се скарали (с Пеевски) не е правилно. След като се разделихме в Народното събрание, всеки си отиде в партията, при гласоподавателите, не сме се чували и не сме говорили. 

С сътрудника Пеевски имаме доста разбирания и разлики, както с сътрудника Петков.

ГЕРБ и Движение за права и свободи са радикално разнообразни партии и да ни пакетиране по този начин, е факсимиле. Много ме вбесихте, такива спекулации са в тези две медии. Вината, в случай че има такова нещо (за опасност за сигурността ми), касае единствено позицията ми за Украйна ”, повтори Борисов. 

Единственото, което мога да кажа през годините, че заканите против мен са поради Украйна. Аз по този начин го правя оценка.

Вината, в случай че има такова нещо, касае единствено Украйна. " Няма от кое място другаде да пристигна опасността ", отговори той на въпрос дали Путин е отговорен. Няма друго съображение! Няма нещо, което ние да сме създали през годините, също така ".

„ Ние постоянно сме държали на думата си и ще предложим държавно управление на малцинство. Това държавно управление ще бъде напълно на ГЕРБ. Това желаят нашите гласоподаватели и по тази причина имаме над 11% над другите. Всякакви други други възможности се одобряват неприятно от симпатизантите на ГЕРБ “, подчерта Борисов.

" Червени линии има от всички партии. Какво не ви е ясно, какво има да преговаряме ", отсече той на въпросите на публицистите.

" Това желаят нашите гласоподаватели. Знам какво ще кажете, че някой е пазарувал, стотинка няма да се даде за сходно нещо. Тези, които спускат опорките, да си носят отговорност. Това е 100% неистина, никой от ГЕРБ не е приказвал за овакантяване на депутати ", съобщи водачът на ГЕРБ.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР