Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви на брифинг, че днес

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви на брифинг, че днес
Коментари Харесай

Борисов: Коалицията „Лукойл” в НС не подкрепи връщането на 1 лев на българските потребители

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи на брифинг, че през днешния ден в Народното събрание е следил нова коалиция - " Лукойл ”. Той уточни, че партиите в нея - " Продължаваме Промяната ”, Българска социалистическа партия, " Възраждане ” и " Български напредък ”, в Комисията по енергетика не са подкрепили да се връща един лев на потребителите от дизел и бензин A95.

" Това са четирите проруски партии. Те не престават да желаят милиарди долари да изтичат през " Газпром ” и неговите дъщерни компании, както и от " Лукойл ”, през неговите дъщерни компании, за войната, която Путин води в Украйна ”, сподели още председателят на ГЕРБ, представен от Народоосвободителна въстаническа армия.

Той обаче благодари на  " Демократична България ” и Движение за права и свободи.  " За следващ път евроатлантическите партии се откроиха. От едната страна са ГЕРБ-СДС, " ДА България ” и Движение за права и свободи, от другата - партиите на " Лукойл ”, уточни Борисов, съгласно който към този момент година милиарди изтичат от България в посока тези компании.

Съставянето на кабинет

Борисов сподели, че издигнатият от ГЕРБ за кандидат-премиер проф. Николай Габровски има всички права да търси специалисти и да си провежда среща с партиите. " Ние сме дали обещание, че в границите на първия мандат ще се направи експертно, програмно правителство ”, посочи той.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР