Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, чене е канил президента

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, чене е канил президента
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не съм канил Румен Радев в сглобката

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че не е канил президента Румен Радев в сглобката . Припомняме, че вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи, че „ президентът е бил поканен за част от сглобката “.

„ Аз не съм отправял такава оферта. Кой от другите водачи на партии в сглобката е отправил тази оферта, тъй като Йотова надали си го е изсмукала от пръстите “, съобщи Борисов, съобщи Дарик.

Не виждам никакъв смисъл да разясня войната сред водачи на политически партии, съобщи той по отношение на размяната на реплики сред президента и ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски

" Много е значимо, когато имаме президентска , изпълнителна, парламентарна власт ние да работим по уважението на тези институции. Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети ", съобщи Борисов.

По думите му в една правова страна има нещ а, които се потвърждават. Има клюки и внушения , които не всеки път се оказват такива, каквито са.

Той разяснява и думите на президента Румен Радев по отношение на нуждата от политическа опция, която той вижда.

" Това го чувам от 20 години . Всеки, който желае да влезе в новините, споделя нещо за Бойко Борисов. Не желая еднолично, която и да е политическа партия да се меси в работата на самостоятелните служби и регулатори. Когато им е преференциално едните приказват против службите, а другите против слобката ", сподели Борисов и акцентира, че се оказва, че той е единственият, който брани службите на България.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че в случай че Радев приготвя политическа групировка, това би било нарушаване на Конституцията и политически неточно.

Във връзка с ротацията той сподели, че сега се работи по нея.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР