Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини Продължаваме промяната и Демократична

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини Продължаваме промяната и Демократична
Коментари Харесай

Борисов обвини ПП-ДБ, че си шушукат със социалистите. Докато е в опозиционно мнозинство с БСП в София

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упрекна " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", че са доста близки с Българска социалистическа партия.

" Много сте близки с Българска социалистическа партия към този момент, прави усещане. Вие си шушукате непрестанно с Българска социалистическа партия " - каза Борисов, обръщайки се задочно към сътрудниците си в упрвлението.

Изказването му е малко необичайно, тъй като идва само дни, откакто ГЕРБ и Българска социалистическа партия образуваха опозиционно болшинство в София, което избра ръководителите на главните комисии в общината.

И даже се появиха подозрения, че е допустимо да се мисли за съставяне на сходно болшинство и в Народното събрание.

Борисов съобщи, че в никакъв случай няма да направи взаимно ръководство с " Възраждане " - въпреки че представители на тази партия участваха в опозиционното болшинство в столицата. Според него " Продължаваме промяната-Демократича България " е направила съвместно ръководство с " Възраждане " във Варна.

Вътрешният министър е министър на България, не на ГЕРБ, сподели още Борисов във връзка личните си изказвания, че партията му има единствено един министър - и той е Мария Габриел, в подтекста на казаното тази заран от премиера Николай Денков, че ГЕРБ " заблуждава публиката " и има много повече свои представители в кабинета.

" Чий е на електронното ръководство или чий е на спорта, където ги хванаха с маса пари? Вътрешният министър е министър на България. Аз не съм преговарял с него за министър, договаря господин Петков.

Ние, за разлика от Денков, не считаме, че министрите са партийни, че квоти и каквото и да било би трябвало да извършват на някоя партия повелите. Те са някакви, до момента в който Народното събрание не ги излъчи, тогава стават министри на цяла България ", добави Бойко Борисов. 

Покрай абсурда с полицейския произвол на митинга против БФС съпредседателят на " Продължаваме промянатата " Кирил Петков съобщи, че министърът на вътрешните работи е към ГЕРБ.

" Трябва да си кажем почтено, че министърът на Министерство на вътрешните работи е към тях, макар че настояват, че те нямат никакви министри ", уточни Петков и неотдавна. 

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР