Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обсъди с германски депутати актуалната

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обсъди с германски депутати актуалната
Коментари Харесай

Борисов обсъди с германски депутати актуалната политическа обстановка и предизвикателствата пред България

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разиска с немски депутати настоящата политическа конюнктура и провокации пред страната.

" По време на срещата ми с депутата от Бундестага Тилман Кубан (ХДС), който е и ръководител на групата за другарство с България, както и с депутатите от Ландтага на Долна Саксония Верена Кемеринг и Марсел Шарелман, обсъдихме настоящата политическа конюнктура в страната. Запознах сътрудниците с извънредно огромните провокации, пред които страната ни е изправена по отношение на нуждата от приемането на бюджет, осъществяването на уговорките по Плана за възобновяване и резистентност и обезпечаване на поддръжка и взаимност с Украйна за противопоставяне на военната експанзия на Русия в подтекста на усложнената интернационална обстановка ", написа Борисов в профила си във фейсбук.

" Обсъдихме и нуждата от непоклатимост и прогнозируемост в България, с цел да бъде обновено тясното и ползотворно съдействие с Германия, което съществуваше по времето на държавните управления на ГЕРБ, по тематики от съвместен интерес, както и да бъдат основани нужните условия за привличане на немски вложения в страната ни ", написа още водачът на ГЕРБ.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/pfbid02jFWHw2v6viJb3xwEgB9JNGeE56HPG648yo3ckT1ogUGSiDDW2ZGMoBBdnyqSw189l
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР