Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обикаля страната в опит да

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обикаля страната в опит да
Коментари Харесай

Бойко плаши: Ако искате бензина с лев нагоре, гласувайте си за пепетата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обикаля страната в опит да стегне редиците предизборно и да генеририра нови електорални единици за партията си. А главните точки, по които се пробва да убеди симпатизантите да гласоподават за нея, се основават на тематиката " инфлация ". 

" Ако желаят отново бензинът и дизелът да им се вдигнат с един лев, да си гласоподават за ПеПетата (Продължаваме смяната - б.р.), да се " Променят ", предизвести експремиерът. 

" Mного приказват за пенсии, само че инфлацията, цените в магазините ги изяждат. А и някой би трябвало да ги създаде тези пенсии ", добави Борисов. 

И даде обещание - стане ли ГЕРБ първа политическа мощ на изборите на 2 април, щял да стартира да пробва да поправя стореното. " Две години безпорядък и нищоправене ", установи Борисов пред актива в Русенско, компактно следван от острието си в Народното събрание Десислава Атанасова. 

А на възклик от тълпата срещу изказванията от редиците на Политическа партия и Демократична България, че не Трети март е денят, подобаващ за Националния празник на България, водачът на ГЕРБ отвърна шеговито: 

" За тях може би е Хелоуин... ". 


ТЕМА преди 31 минути 218 преди 2 часа 560 преди 20 часа 1426
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР