Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя да бъде сключено коалиционно

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя да бъде сключено коалиционно
Коментари Харесай

Бойко Борисов настоява да се сключи коалиционно споразумение с ПП-ДБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя да бъде подписано съдружно съглашение с " Продължаваме промяната - Демократична България ".

На национално заседание на ГЕРБ във Велико Търново Борисов настоя, че неговата партия следва декларацията, която ротационните министър председатели Николай Денков и Мария Габриел показаха при оповестяването на кабинета:

" Да се напише съдружно съглашение, където да се реши всичко. Като си дойдат от там, където са отишли, ще се срещнем и ще продължим. Ние им предложихме съдружно съглашение, само че трябваше да мине месец и половина, с цел да се сетят, че единствено по този начин работи същинската коалиция. Трябва всичко се написа и всичко да се подпише ".

От своя страна вицепремиерът Мария Габриел съобщи, че държавното управление работи добре, а връзките й с премиера Николай Денков са положителни:

" Наистина всеки ден ние с учен Денков от ден на ден демонстрира по какъв начин прелестно работим в екип. Ние си имаме доверие, ние обсъждаме, ние се вслушваме в мнението на другия и мисля, че това е очевидно за всеки един от вас. Истината е, че това е работещото решение. Това е, което си представям като " Екип България ". Аз мисля, че на този стадий би трябвало в действителност да продължим с двете основни думи, върху които акцентирам още през цялото време - разговор и разсъдък ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР