Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи коментар на вчерашното замеряне

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи коментар на вчерашното замеряне
Коментари Харесай

Борисов осъди станалото на Шипка: Да се мразим е лесно

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи коментар на вчерашното замеряне със снежни топки на премиера Кирил Петков точно на националния празник 3 март на Шипка. Бившият министър председател приказва за това на среща в исперихското село Йонково, което има кмет от ГЕРБ, като се включи онлайн по фейсбук страницата си.

Да мериш държавниците със снежни топки - то това не ми харесва и ми беше погрешно, сподели Борисов. Направиха го същите, които вършиха това и против нас преди година и половина, добави водачът на ГЕРБ. По думите му, Румен Радев е основал огромна ненавист, напрежение.

Радев раздели за една година хората, погрешно ми е, че министър председател е замерян и то на народен празник, без значение от коя политическа мощ е, уточни той.

От 13 обитаеми места спечелихме 6 кмета, разяснява той резултатите от частични избори. ГЕРБ е партия, която пази етническата приемливост и оказва помощ на всички. Ние не знаем какъв брой кметове имаме по тези обитаеми места, само че на всички места пропагандирам приемливост. Майка ми споделяше, Бог да я елементарни: Хвърляй, кмете, обратно положително, напред ще го намериш.

Една година ни правеха всякакви неща и в този момент им се случват същите, сподели Борисов във връзка с новите ръководещи.

Ние тази партия сме я градили доста години, с цел да имаме най-хубавите специалисти, а те още предходната година изпуснаха цените на всичко, отсече Борисов на въпрос на локалните поданици.

Обещах, че и в Драгомъж, и в Йонково ще дойда да ви поддържа, сподели им Борисов.

Искам от нашите кметове да сплотяват, а не да разединяват. И ние в София партиите не се обичаме доста, сподели още Бойко Борисов.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР