Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов лично закара с автомобил до

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов лично закара с автомобил до
Коментари Харесай

Борисов закара лично ръководството на ГЕРБ при Румен Радев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов персонално закара с автомобил до президентството Десислава Атанасова и Томислав Дончев на консултациите при президента.

Борисов и Радев се ръкуваха с усмивка, като президентът изглеждаше сюрпризиран от появяването на Борисов на консултациите.

„ Искам да ви поздравя с постигнатия избирателен резултат. С тази победа гласоподавателите разпоредиха на вас голяма отговорност. Първата политическа мощ в Народното събрание носи най-голяма отговорност за съставянето на държавно управление допустимо най-бързо и с най-голяма поддръжка в изискванията на война и рецесии “, обърна се към тях президентът Румен Радев.

„ Имате водеща роля за решение на неотложни въпроси в 49-то Народно събрание, които бяха отлагани в няколко Народното събрание, свързани с Шенген, Еврозоната, ПВУ и премането на държавния бюджет. Вчера чух за бюджет, в който ще има 3% недостиг, няма да се пипат разноските и налозите.

Всичко това е значимо, само че тези многопластови задания стават още по-важни поради фактора време.

Ако не се сформира държавно управление, огромният въпрос е какво вършим с бюджета и законите, и водещ става факторът време - очевидно доста български жители заложиха на вашия опит и е добре да знаем какви са вашите визии за решаването на тези въпроси. Колко време е належащо за воденето на договаряния с вашите съперници до неотдавна, какъв брой време съгласно вас е належащо за приемането на държавен бюджет? Сроковете за Бюджет изтичат, и до края на април слюжебното държавно управление би трябвало да внесе бюджет.

И какъв брой време е належащо за внасянето на законопроекти, свързани с Плана за възобновяване и резистентност? “, запита още Радев.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР