Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира случващото се през последните

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира случващото се през последните
Коментари Харесай

Промяната уби България. Перфектната буря ще дойде догодина ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява протичащото се през последните седмици в България при посещаване в Димитровград.

„ Промяната умъртви България. Перфектната стихия ще пристигна следващата година. Тя ще ни занули до дъно. Това на изборите хората би трябвало да го знаят. Държавата има последни издихания, с цел да може нещо да се спре”, съобщи той.

„ Защо не ни демонстрираха по какъв начин се строи? Покажете ми за година и половина вашето! Нито един търг не е игран, нито една процедура. Гордостта им е че са спрели „ Хемус” и Велико Търново-Русе”, добави Борисов.

По думите му все още няма построен обход на Хасково и Пловдив, а зводите един по един стопират работа.

„ Тези са изпратени да съсипят българската енергетика и да ни създадат клиент. Говоря ви това от няколко години. Само, че клиентът би трябвало да има най-малко мъничко, с цел да си плати”, уточни Борисов.

И добави: „ Колкото и да се ненавиждаме с Радев и неговото държавно управление не заслужава това. Виновниците са тези. Аз не знам по какъв начин се ръководи страна на субсидия. Такова перпетуум мобиле аз не мога да управлявам”.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР