Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира предстоящата ротация и спора

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира предстоящата ротация и спора
Коментари Харесай

Борисов: Забелязвам колко майсторски колегите лидери на другите партии играят своята политическа игра

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява идната ротация и разногласието към меморандума, препоръчан от ПП-ДБ.

" Аз доста деликатно следя процесите през тази седмица и виждам какъв брой майсторски сътрудниците водачи на другите партии играят своята политическа игра ", съобщи Борисов във Варна.

" Мен няма да ме вкарате в откриване на секрети, аз си имам правила ", добави той.

Той цитира пред медиите текст от меморандума, който гласи: " Ако постигането на съгласие се окаже невероятно, страните се договарят дружно с изборите за европейски парламент да се проведат и предварителни парламентарни избори за понижаване на риска от политическа неустойчивост и отклонение от проевропейския път на България " и запита за какво Кирил Петков е споделил, че не желае да се организират нови избори. " Не им се ходело на избори, тогава за какво ми пишете такива работи ", запита той.

По думите на Борисов Асен Василев тихомълком е сменил шефа на Агенция " Митници ". " Цялата защита е в ръцете на Политическа партия ", добави Борисов.

" Всички приказват за утешение, само че след това атакуват, назначат и след това търсят ГЕРБ и аз не знам защо ни търсят ", съобщи Борисов.

" Естествено е да има спор, обикновено е да има спор и да има търкане, само че положителното да ни държи дружно, а не да се наскърбяваме ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

" Надявам се като Мария Габриел и Николай Денков създадат оценка на министрите ние ще им сложим условия кои не можем да подкрепим ", добави той.

" Хемус я няма, няма стадион, няма нищо и няма да има ", добави Борисов за новото ръководство на Варна.

Той разяснява и ситуацията в София " Бих призовал кмета Терзиев да се срещне с ръководителите на комисиите и да стартират работа и да одобряват бюджета на София ", съобщи Борисов и добави, че Варна не може да остане в това насипно положение което е сега.

" Срамота е месеци наред да не можеш да направиш болшинство, те мислят че това е нещо елементарно - или го имаш или го нямаш ", добави Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР