Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира последните данни, свързани с

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира последните данни, свързани с
Коментари Харесай

Борисов: Румен Радев вече може да се нарече българоубиец

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява последните данни, свързани с разпространяването на ковид у нас и брифинга на по-рано през днешния ден. 

" Заради шайката на Радев 400 души са изгубили живота си през вчерашния ден и през днешния ден. Лекарите не престават да бъдат нашите герои, само че то към този момент не зависи от тях – няма кревати, няма проект, закриха Националния действен щаб, изчегъртаха проф. Кантарджиев, проф. Балтов го уволниха от интервенция! Това аргументи Радев на българите. Спокойно може да се назова българоубиец ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на визитата си в Перущица.
 Няма злоупотреби при Хемус, избавят потъващия Радев Су, отсече Борисов Няма злоупотреби при " Хемус ", избавят потъващия " Радев Су ", отсече Борисов
Това е опит за избавление на потъващия " Радев Су ". Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява разкритията на служебния кабинет за злоуп...

Той прикани здравния министър да се извини и да признае грешките си. Очаквал здравните управляващи да кажат по какъв начин ще върнат имунизацията и учениците в учебните заведения. Според него резултатът от изборите няма значение, откакто има по толкоз умряли дневно.

Лидерът на ГЕРБ дефинира като неистина изказванията, че цената на газа ще бъде понижена.

" Вдигнаха я с 30-40 лв., смъкнаха я с 1 лев! Това са измамници. Хора, които нямат мярка! Това е освен машинация, това е фарс и съм сигурен, че всички работодателски организации ще избухнат ", сподели Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР