Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изглежда не е доволен, че

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изглежда не е доволен, че
Коментари Харесай

Борисов не иска институциите да се занимават с драмите в ДПС и БСП - Булевард България

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов наподобява не е удовлетворен, че медиите обръщат внимание на разривите в Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия и изцяло неглижира протичащото се в двете партии. Според него дейностите, които на процедура могат да преподредят предизборната картина, нямат безусловно " никакво значение ".

Борисов счита, че това са вътрешнопартийни проблеми и изиска институциите въобще да не се занимават с тях. Точно те обаче ще се окажат основни за протичащото се и в двете обединения.
Софийския градски съд би трябвало да реши - дали остранената лидерка Корнелия Нинова или краткотрайно назначеният на поста Атанас Зафиров.
Евентуалният спор и кое - не, ще се реши във Върховния административен съд. Това се случва, откакто и двете крила - към Делян Пеевски и към Ахмед Доган, се пробват да се записват пред изборния орган с марката " Движение за права и свободи ".

Председателят на ГЕРБ съобщи, че не се интересува изключително доста от тези два разрива, като по думите му те били без значение, защото тези две партии " се бият вътре за един и същи електорат ".

" Слабостта на всеки един от тях е, че трансферира проблемите върху институциите. Да де, но те не са проблем на институциите. Вижте единствено по какъв начин е ситуирана полицията - едни на " Позитано " (мястото, където е централата на Българска социалистическа партия - б.ред.), едни са на " Росенец ", едни пред ЦИК. А кой пази хората? Кой работи? ", сподели остро Борисов.

Партийният водач продължи срещата си в Бургас в познатия си избирателен дух с куп предизборни обещания и рецензии за ръководството през последните четири години. За следващ път той се спря на тематиките за пътните възли в страната и миграцията.

" Аз не мисля, че нещо хубаво се е случило за Бургас отвън нашето ръководство. Сега като минавах и гледах пътя за Слънчев бряг. Ама вие нямаше да видите този път във вашия умишлен живот [ако не беше ГЕРБ]. До ден сегашен помня по какъв начин затънах с джипката в блатото, и питах по какъв начин ще вършим път в тези блата. А в този момент е прелестно - отляво, отдясно. А за последните 4 години какво се случи? ", добави ръководителят на ГЕРБ.

Той не пропусна опцията да се самоизтъкне, въпреки и благодарение на спорни изказвания - като това, че " Хърватия се учеше от мен за еврозоната ".

" Ние толкоз доста правихме, че на вас ви беше досадно да изброяваме... Ние постоянно сме били образец за подражателство. Хърватия от мен се учеше за еврозоната ", сподели Борисов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР