Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов избра Враца за официалното откриване

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов избра Враца за официалното откриване
Коментари Харесай

Борисов във Враца: Ще правим правителство с този, който е патриот, но който е срещу чудовищната война на Путин в Украйна!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов избра Враца за формалното разкриване на предизборната акция. Повече от 800 симпатизанти и членове на ГЕРБ се включиха в събитието. Те го посрещнаха със викания " Бойко " и " Победа ". Кампанията ще премине под мотото " За постоянна България още веднъж ". Водач на листата в региона е Красен Кръстев.
 
 Калин Каменов Калин Каменов Източник: Фейсбук
Домакин бе кметът на града Калин Каменов. Който разгласи, че тази акция ще е частична акция и за локалните избори. " Какво получихме за 2 година - инспекции, наказания, разпра, закани. Това не бе разпра към мен, а към всички. Това е оценка по какъв начин не би трябвало да се прави, какви хора да избираме и на какви да се доверяваме. Дали на неузрели детски хора, които слагат себе си преди всичко, или на експерти, които могат да създадат крачка обратно ", добави той. И предложения на сцената всички водачи от цялата страна, както и листите от Враца, Видин и Монтана. Каменов си пожела " огромният шлем - кметове на ГЕРБ във Видин, Враца и Монтана ".
 
" ГЕРБ изрично победи Политическа партия и Демократична България. Кой е първи - тематиката не съществува. Само за 6 месеца неуспехът им ги докара до там да се събират дружно да ни бият. " С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов надъха своите за идните избори, откривайки предизборната акция от Враца. И даде отговор за какво Политическа партия не са останали сами, а са се събрали с други - видели са разликата от 10 %.
 
" Нали са от положителните, за какво народът не ви разбра? Как - вие го съдрахте народа. По левче от всеки джоб сте извадили според от автомобила, напомпахте инфлацията ", упрекна някогашните ръководещи той. " Да си дадем кураж, фактът че видяха, че не могат по настрана да ни победят, е огромен триумф. Те видяха, че нямат нищо, което да сложат стрещу нас и по тази причина взеха решение да се сплотяват. Защо не се сплотиха предния път - Политическа партия мислеха, че мгоат сами да ни бият. Сега се смъкнаха ", съобщи той под викания " Победа " в залата.
 
" 2 година страната компенсира бизнеса, от кое място ги взимаш тия пари - помпаш инфлацията. Асен Василев е цар, но народът обедня. Любимо на финансов министър е да отпусне инфлацията, това е скритият налог. Това е подобен обаян кръг. Има краткотрайно пълнен на бюджета. Що не са удовлетворени пенсионерите - сумарно 50-те лв., дето давахме ние, бяха 50 лева, а в този момент и 200 да им дадат, те ги харчат на първия пазар ", разказа някогашният министър председател.
" Ще вложим голямо изпитание за държавно управление. С кой - с който българският народ избере. Който е родолюбец, който е против чудовищната война на Путин в Украйна, който е за европейски полезности, каквито сме в ЕНП. С тях ще вършим държавно управление ", закани се Борисов.
 
И насочи молба към министър Росица Велкова и президента Румен Радев - да изкара какви са параметрите на финансите на страната. " Когато обещаваш, а не знаем какви пари има, какво би трябвало да се заплаща, нямаме 3-годишна финансова рамка, може да излъжем. Може да кажем 30% подвигаме пенсии, но като ги няма парите? Ние сме почтени с хората ", съобщи водачът на ГЕРБ. Щетата, която нанесоха на страната е толкоз огромна, че и водачите и партиите ги е боязън да ръководят ", добави той.
 
" Патриоти са тия, които ще кажат " благодаря " на Радев, че " каквото можа прави без партия и парламент ". Не му благодаря за Кирил, Асен и Рашков, че ни ги натресе. Но той самичък сподели, че шаралтанията ще спре. И да се стегнем, и да управляваме. Иначе на какво наподобява това - за 2 г шест пъти приказваме едно и също ", добави още водачът на ГЕРБ.
 
 Бойко Борисов във Враца Бойко Борисов във Враца Източник: Скрийншот/Facebook
Да бъдем виновни, да загърбим партиите след изборите и да предложим нещо, което работи, прикани той останалите политически сили. Според него би трябвало да има постоянен кабинет, а не да се оправдават и да оставят Радев " самичък да тегли, с цел да търсим локалните избори ". " Това не е почтено към народа. И не би трябвало да се прави. С президентските това са пети избори за 2 година, турете по 100 млн. Една автомагистрала с моста до Видим я изхарчихме за избори с машини. Ако партиите не се вразумят, фактически няма смисъл от съществуването им ", счита Борисов.
 
Той уточни, че който и да ръководи, първо би трябвало да стабилизира финансите. И се зачуди по какъв начин ще действат с бюджета " левите Политическа партия и Демократична България ", ГЕРБ и Съюз на демократичните сили останали център-дясно, с цел да подкрепят бизнеса, " да изкараме газ в черно море и да задържим налозите ".
 
" Трябва да сме с един народен представител повече, само че първи. Тогава ще създадем държавно управление. Ако сме втори, само че няма по какъв начин тъй като ПП-та е ги бием сигурно, и " Да,България " ще ги бием. Да забележим дали ще долъжат хората с механичния общ брой. Може би има по какъв начин, само че те взеха та направиха машинното гласоподаване да се вижда. Не може някой да носи през нощта флашките. От трибуната се упрекваха и изобличаваха по какъв начин са пипали флашките и по какъв начин могат да се гласят резултати, те си го говореха ", съобщи Борисов. Той се надява и Антикорупционният фонд или друга институция да се самосезират по признанията на Георги Георгиев, който бе народен представител от Политическа партия, за търговия с въздействие.
 
Бившият районен министър и лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч Николай Нанков нападна днешния длъжностен министър на районното развиване и строителството. " Наближат ли избори, тематиката с автомагистралите става настояща за тези шарлатани, които втора година ни ръководят. За 2 година не построиха нито един метър, не предвижиха нито една процедура ", нападна той досегашните ръководещи. " Служебният Шишо Бакшишо под сюжета " Приказки под Шишовия шубрак " се разхожда по пътища, направени от ГЕРБ преди 10 година, с цел да взима проби ", съобщи Нанков. И го упрекна, че не ги взима по разпоредбите и демонстрира единствено една компроментирана на още стадий взимане проба.
 
" Животът е цялостен с обрати. Но човек би трябвало да има морал. Да ми отрежат езика, в случай че в миналото чуят да кажа една неприятна дума против Симеон Сакскобургготски ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция във връзка отиването на Петя Ставрева от земеделците при Политическа партия и Демократична България. " Изненада ме отиването на Петя Ставрева: там от думите, които съм чувал от нея в централата. Пет години евродепутат от ГЕРБ. Ако някой ме чуе да кажа една дума против Царя в миналото, да ми отреже езика. Човек би трябвало да има морал. На който си казвал " шефе " или " Ваше Величество ", не би трябвало да забравяш ", акцентира някогашният министър-председател.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР